Dzony93 368 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga nesto mnogo nosio svega 15-20 puta ( nemam sa cime da ga uklopim.... ) Cena za forumase 85 e i placam postarinu. Tacan je , star oko godinu dana, do 100m vodootporan, ima sekundaru i za minute, kalendar. saljem ga u originalnoj kutiji. Na brazetli je malo pocrnelo posto je bela.... Inace ako neko to smeta nova je oko 1000 dinara... Imam i drugi ako nekog zanima ( skoro potpuno isti ) cena 65e za forumase, s tim sto nema ove manje delove ( ne razumem se u satove tako da nzm kako se zovu) sto pokazuje minute, sekunde itd... Isto sve sem toga ako nekog interesuje saljem slike na pm. ( isto star i ostalo..) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 28, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da je ovo vise nego povoljno.Nov je 19500 rsd.Svaka cast. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga platio skoro 250e..... ovde kod mene deru..... Evo ga i drugi sto sam naveo gore,kutije su iste... ( ako iuopste nekom znaci ) E da nisam reko odozdo ako se vidi kao zamagljeno, tu je folija na oba sata... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имам исти као на првој слици,одличан сат и цена баш коректна. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan prodata oba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...