zekarodger 35 Napisano Novembar 28, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Bandit 600N Suzie-Q Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte!!! Drugar koji mi je pomagao da ocistimo karbove na CBR-u je u toku demontaze istih sa motora uspeo da polomi racvu za napajanje gorivom. Motor sada pusta gorivo na njoj i ne moze vise da se vozi. Pokusavao sam da je varim (plastika), stavljao cak i teflon traku, bakarnu cevcicu sa unutrasnje strane na mestu gde je pukla... ali ocigledno mora da se kupi drugi deo posto nista drugo ne pomaze. :'( Da li neko ima ideju gde da je nabavim s'obzirom da je to mator motor, kao i gde da uzmem O ringove za nju posto ima po jedan sa obe strane koje ulaze u karburator? Ukoliko neko slucajno ima ovaj deo sa drugog motora mogao bih da proverim dimenzije tako da bi i to resilo problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 28, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zato postoje moto-servisi koji urade bez ostecenja,ali treba da se plati.Svi su poceli da rade kod "drugara"pa onda mi da vadimo fleke...Strasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Novembar 28, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima na e-bay,ali verujem da može da se zbudži on nekog drugog vozila. Ovo su sve račve od karburatora F3 Meni je curilo bilo na ovoj zaokruženoj doduše zbog o-ringa koje sam nabavio u radnji sigurnost iz Zr-a takođe sam nabavio kod njih tj. masjtor i ringove za lončiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ima toga,nego ko ce ispravne karbove zbog toga da rastura...daj mi dimenziju da vidim,mozda imam neke rezervne.. ispravne nesto nebih kupusao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 28, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ja imam.. pogledacu danas. moras stviti tacne dimenzije racve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 28, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje ti je godiste motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...