fanky 1011 Napisano Decembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan U ime BJB MSC-a. Zureza do 00, lepo smo se skupili,zezali, popricali po koju, opet se smejali do iznemoglosti, isprozivali se cisto da nadoknadimo izgubljeno, videli neke drage prijatelje i najvaznije mislim da smo upotpunili dogadjaj i doprineli da Sremcica 28-og zablista i bude nasmejana, vidimo se Mrazovi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Onome ko nije bio ne mozemo recima docarati kako smo se lepo proveli. Malo slicica i od nas! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6043 Napisano Decembar 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepe slike Čekamo SuperPop-a da se istakne svojim umećem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nekad mi je stvarno zao sto nisam u srbijici, jbg drugari, pozdrav i cestitke svima, pomozite koliko mozete. Sremcicu ne zaboravite! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 19, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Видимо да је наша мајица завршила у добрим рукама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Decembar 19, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo mi je žao što nisam mogao da prisustvujem, morao da završim krečenje pre slave. Vidim lep provod pa se nadam da ću sledeće godine naći vremena da dođem. Pozdrav MSC ekipi koja je bila prisutna i sa kojom ovog leta napravih dosta lepih vožnji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Majica je prelepa i spremna za nosenje. Jako kvalitetna i odlicna stampa. Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 20, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nagrada ceka pobednika,ako moze da mi se posalje ime dobitnika.pozz.Sale Kelvin Cafe. Pisi tamo... Mikulanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nagrada ceka pobednika,ako moze da mi se posalje ime dobitnika.pozz.Sale Kelvin Cafe. Pisi tamo... Mikulanac E neka je sa srecom,i bez ustrucavanja,nije ogranicen obrok...sto bi rekli sve po redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 20, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Salim se bre, ja cu ipak svratiti o svom trosku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, ako je tako, onda imas srece sto tvoju nagradu nismo izvukli Popsy ili ja... Zezam se, ja sam bio u frci da ne izvuku neki od mojih brojeva kad su izvlacili za moje donacije, ne bi me oprali ni Sava ni Dunav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 20, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, ako je tako, onda imas srece sto tvoju nagradu nismo izvukli Popsy ili ja... Zezam se, ja sam bio u frci da ne izvuku neki od mojih brojeva kad su izvlacili za moje donacije, ne bi me oprali ni Sava ni Dunav... Laki,ne beri brigu,svi te znamo kao postenjacinu... E jbg Mikulanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan eh i ja da se zapljunem. meni je bilo mnogo bolje nego prosle godine. toliko dobro da smo se ortakinje i ja pokupili i otisli gajbi tek nesto pre 4 ujutru . da li sam osvojio iskreno receno ne znam, ali i da jesam bolje da cutim jer sam prosle godine osvojio kacigu sto sam i rekao Popsetu kada me je pitao dva live benda su bila super kombinacija, atmnosfera super, nesretna Popsijeva drugarica koju su svi pobrkali sa snajkom, moje drugarice koje su prvi put bile na zurci ovog tipa... sve u svemu, mnooogo bolje nego prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 29, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Naš SuperPop će postaviti slike kao i prošle godine a meni je uspela samo ova slika što sam postavio, ostale sve mutne - nisam bio dovoljno miran Bilo je puno smeha, društvo OK, otprilike je bilo između 150 i 200 BJB forumaša. Tombola vrlo bogata, ipak je bilo i onih koji ništa nisu dobili...nažalost Zextreeme i Posy opet na visini zadatka Sve u svemu, dobro. evo kao što reče naš predobri i prepošteni Čika Rajko slike samo što nisu ,... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 29, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Idemo malo ... Samo da se zna ... na papiru piše BIKERI Muzika vrh Namešteno izvlačenje nagrada znam pouzdano jer ništa nisam dobio I još autoportret sa našom dragom Meli .. I još stotinjak OVDE Veliki pozzzz Vaš POP 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 7, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dobitnica se još nije javila da iskoristi vaučer VIDI #60. !? Da li čeka sledeću žurku sa nadom za osvajanjem još jednog (biće vredniji) pa da objedini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...