Vuja 35 Napisano April 11, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je menjao tu pozadinu ali davno i nisam uspeo da nađem slike. Bila je urađena u beloj varijanti. Koliko mi se čini imali smo negde i pripremu za štampu kako bi podeoci bili jednaki originalima. Ni to nemogu da nađem iako smo se trudili da sve bude u odgovarajućoj temi i pregledno. Evo ga sad kad treba - nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 11, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imas pozadine u Plavoj ptici Djenkinoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Fali jedno slovo u naslovu teme, pa zbog toga pretraga ne pomaze Naziv teme je Cjgeri za MZ i nalazi se na prvoj strani Ako može Vuja neka popravi naslov teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 11, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Godine... Edit: Ma nisu godine, kad ne utiču na Bobana i Đenku onda bih i ja trebao da budem pošteđen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci,pogledao sam temu o cajgerima i nadam se da cu za koji dan imati par novih pozadina...A prvo sam procitao temu o Plavoj ptici i mogu samo da kazem da je jedan od boljih MZ-a koje sam video a nadam se da ce takav i ostati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 13, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci,pogledao sam temu o cajgerima i nadam se da cu za koji dan imati par novih pozadina...A prvo sam procitao temu o Plavoj ptici i mogu samo da kazem da je jedan od boljih MZ-a koje sam video a nadam se da ce takav i ostati... Nazalost taj MZ je promenio vlasnika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Koji ce da ga cuva i pazi kao i prethodni vlasnici mozda ga i vidimo negde na putu ili u na necijem fejsu kako se smeje iz coska neke dnevne sobe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je bilo lose vreme pa se nisam nesto ni vozio...Sinom kad sam dosao kuci napravio sam neki krug,cisto da me zelja mine... Predao sam papire u vezi prebivalista 28.03 i jos nista a samo jos to da zavrsim i mogu da registrujem motor...Trudim se da ga ne vozim dok ne zavrsim sve ali to je jace od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što fotke nisu urađene po danu!!! Mala sugestija- MENJAJ- Retrovizore, nikako se ne slažu !!!(činimi se da su od Apenca ili nečemu sličnom). Pozz !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Po meni su ovi bolji retrovizori nego fabricki,oni su dosta duzi i izdvajali bi se...One koje sam hteo da uzmem kod nas nema tako da ovi ostaju dok ne nadjem bolje. Ima jos dosta posla oko motora a za sad mi je najvaznija registracija,da bi mogao da odem malo dalje,pa posle ide farbanje.Za pocetak cu ofarbati rezervoar a kasnije sve ostalo,pa sediste sa grbom pa kad to zavrsim onda cu uzeti retrovizore...i kad budem sve to uradio,onda moram i nogostupe da pravim druge pa kad i to zavrsim onda mogu da kazem da je motorce gotovo...Trebace mi dosta vremena ali se nadam da cu sve zavrsiti ovog leta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 1, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod kuce pa sam resio da malo radim oko motora...Nisam radio pa ima 2 nedelje,samo sam se vozikao ali uglavnom do prodavnice i u blizini kuce jer ne bi da me navataju panduri a kazne su sacuvaj boze....Moram da priznam da me ovo cekanje u vezi prebivalista strasno nervira.Proslo je vise od mesec dana od kako sam predao papire u vezi promene prebivalista i jos nista.ovo radim prvi put i ne znam koliko se ceka ali mislim da je vise od mesec dana mnogo..Ali dobro tesim se jer kada to zavrsim onda mogu da registrujem motor i da idem gde god hocu. Motor (masina) je gotov jos pre kao i struja,mislim na stelovanje paljenja,zamena buksni,povezivanje i tako to,ostaje mi da radim na estetici...Ovaj put sam resio da ispoliram par delova koji se nalaze ispod sedista i koji se ne vide na prvi pogled.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 1, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Posle toga sam se bacio na sediste koje sam davno zapoceo i koje radim kad imam malo vise slobodnog vremena.Malo sam seckao a posle sve to sasio..Ova presvlaka je privremena i kada bude gotovo sediste sasicu drugu od crne eko koze... Za koji dan treba da kupim slajfericu pa da sve dobro presmirglam pa ona gitovanje nekoliko puta i smirglanje...Ima jos posla oko sedista ali ne zurim.Vazno mi je da to na kraju bude kako bog zapoveda... Presvalaka ce biti ista kao ova bela samo od crne eko koze,stop svetlo kao da je malcice nakrivleno ali dobro ispravicu,vratanca moram da ismirglam dobro pa da obrusim ivice i onda da ofarbam a najzahtevnije od svega je pripremiti grbu za farbanje...Ali ne brinem se mnogo,imam jaku volju i strpljenje i nadam se da ce biti onako kako sam isplanirao a pored volje treba i para ali iskreno ne zalim da ih potrosim na mog mezimca...Iskreno ne volim da pricam o tome koliko sam ulozio ali samo da kazem da od kad sam uzeo motor pa do sada samo za delove sam dao 500 e...Imam jednu svesku u kojoj pisem sve sto radim i koju krijem od mojih da se neko ne bi slogirao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 27, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I konacno registrovan....Posle duzeg vremena sam konacno zavrsio sve sto mi je trebalo od papira i jutros sam iz agencije otisao to supa u Ljermontovoj i posle skoro sat i po cekanja sam izasao sa novom tablicom....Sada mogu da idem gde god hocu a da ne razmisljam dal ima pandura na sledecoj raskrsnici...Po prvi put u zivotu sam kompletan sto se tice motora...vozacka,saobracajna,motor sredjen,dobro ima jos posla oko motora ali to su sitnice koje mogu polako da se sredjuju.... Moram da priznam da mi ni jedan motor nije bio u boljem stanju od ovog sad a ja i dalje nisam zadovoljan i uvek kazem ajde jos ovo da uradim i posle cu se samo voziti ali nema sanse...Valjda je to ljubav prema motorima,ko ce ga znati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 27, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam problem sa ubacivanjem slika,mislim da nesto nije u redu sa kompom ali videcu da mi to neko pogleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Bravo BRZI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika,juce nesto nije bilo u redu pa nisam mogao da okacim slike... Registracija me izasla 8900 ali ce vec sledeca biti manje....Konacno mogu da odem malo dalje i da polako razradjujem motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam zamenio duhtung na izduvnoj grani,dihtung leve dekle jer se onaj stari raspao od skidanja i puz obrtomera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Par dana pratim kako se ponasa motor i dosao sam do zakljucka da se to neko kao trokiranje javlja kada je motor zagrejan,kada ga upalim i krenem sve je u redu ali posle 10-tak minuta kada krecem iz mesta oseti se neko trokiranje...paljenje je na 2.5 mm pre GMT...Problem moze biti u paljenju i mozda mu na tim obrtajima ne odgovara da je paljenje na 2.5 mm a mozda je i do karburatora.... Znaci krecem iz mesta motor dolazi do 2500 obrtaja i tada na trenutak ne reaguje na dodavanje gasa i malo zatrokira i to trokiranje ne traje vise od sekune ali se oseti i onda krene bas dobro da povlaci... Po ovome ispada da je problem karbuator jer mi se skoro osto desilo kada sam eksperimentisao sa iglom i kada sam je pomerao gore dole da vidim na kom poeodku motor najbolje ide i kada bi iglu podigao za podeok ili dva gore,motor je dobijao vise goriva i na samom startu se gusio i nije mogao da krene....Sada ide dobro i ne smeta mi nesto mnogo to sto malo zatrokira ali samo ako je to normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 28, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako gledano, sve ukazuje na karburator a ta "knedla" nije suviše ozbiljna stvar. Malo odmori sa radovima: vozi se. To prija i motoru i tebi a na taj način ćeš najbolje da vidiš šta bi još moglo da se doradi. Sad samo purnjaj, što više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vrati malo paljnje.. 2.8 je keva! (kaze ti cika koji je imao isti problem samo ne na 2.500rpm nego na 3.500rpm(kao da izgubi snagu pa onda prokine!)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 30, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vraticu,nije mi to problem.... Nadam se da necu imati ovakav problem kada budem ugradio elektronsko paljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Vraticu,nije mi to problem.... Nadam se da necu imati ovakav problem kada budem ugradio elektronsko paljenje.. Elektronsko jednom nastelujes i zaboravis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E to je prava stvar.... Cek jel onda nema trokiranja ili slicnih problema koji nastaju zbog rastelovanih platinskih dugmadi? Nesto sam citao u vezi elektronskog paljenja i ako se ne varam vreme bacanja varnice se pomera sa promenom obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ma jok posle sam i salta ko automatik sa el. paljenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan ma jok posle sam i salta ko automatik sa el. paljenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...