Biker Q 1642 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, rezervoar je bio dosta korodirao ali karb vizuelno unutra nije bio toliko zaprljan koliko sam ocekivao. Ocistim karb (samo produvam vazduhom znaci nije neko profi ciscenje), pre ciscenja radio samo na leru i gasio cim dodam malo gas, sastavim, upalim, radi, prima gas ali radi na jednom klipu. Ukapiram da sam otkacio jednu zicu sa bobine, vratim je i proradi i drugi klip ali pocne da se gasi, na bilo kom gasu samo smanji gas i ugasi se. Ja sumnjam na nivo goriva u karbu, sta pametniji od mene misle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Novembar 15, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rasturi komplet karburator i ocisti sve lepo, ubaci filter za gorivo da rdja iz rezervoara ne ulazi ponovo u karb. Proveri filter za vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Filter za vazduh nema trenutno a koliko je tako vezen nije mi poznato. Rez sam solidno ocistio i dodao filter, odjednom se 'udavi' i ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...