Jump to content

Moto Zajednica

Honda XLV750R XTZ 750

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 106 postova

Pozdrav nisam dugo bio na forumu jos od http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32194-problem-sa-hondom/page__p__573066#entry573066 tu sam hondu prodao drugaru i on je nastavio radove i sad se vozi a mene sad zanima

Honda XLV750R XRV650 XRV750

Yamaha XTZ 750 xt 660

Motocikli bi koristio za vikend voznje (dve osobe) oko 200-250 km max i nekad makadamom na planinu ok 25 km

ali prvenstveno bi da vidim vase misljenje za XLV750R iskustva odrzavanje i ostalo pozzzzzzz

A zanimaju me vasi predlozi tipa PEGASO KLE DR BIG pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Има једна код мене у крају на продају, лик даје и једну без папира за делове. Сређена, к'о лутка, једино оће да искочи из 3ће брзине понекад. Претеча Африке, агрегат је V-twin, хидро подизачи вентила, кардан, први модел имао проблема са хлађењем па су на последњем додати усиси за додатно хлађење задњег цилиндра. Али зајебана за делове, посебно агрегата пошто је концепција тог агрегата напуштена јако брзо и све продато још поодавно...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

baš tako... 2 cilindra i da nemaš problem sa dužim vožnjama... što se tiče dal Afrika i ST to odaberi po ličnom afinitetu. Nećeš se ni kod jednog prevariti...

Afrika je skuplja, neki detalji su kvalitetnije urađeni (ručice, polugice i sl) ima manje konja, Super Tenera ti je jeftinija, ima više snage, neki detalji su grublje napravljeni... i jedan i drugi motor nemaju mnogo dečijih bolesti koje se lagano rešavaju...

Afrika sa benzinskom pumpom, ponekad konektori od struje ST troši emulzione tube na karburatoru pa počinje više da troši... sve dečije bolesti se lako odklanjaju...

Afrika ima mnogo bolje motorno kočenje, obrtni momenat u nižim obrtajima (V agregat)

ST ima linearan rast snage na gasu, mirniji rad na nižim obrtajim (redni agregat)

u svakom slučaju vidi, probaj, pa kupi i nek je sa srećom ;)

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Има једна код мене у крају на продају, лик даје и једну без папира за делове. Сређена, к'о лутка, једино оће да искочи из 3ће брзине понекад. Претеча Африке, агрегат је V-twin, хидро подизачи вентила, кардан, први модел имао проблема са хлађењем па су на последњем додати усиси за додатно хлађење задњег цилиндра. Али зајебана за делове, посебно агрегата пошто је концепција тог агрегата напуштена јако брзо и све продато још поодавно...

ajd pokusaj naci br.tel. od tog covjeka sto ima dvije XLV

da ga pitam ima li prednji visoki blatobran i alu nosac kofera za mono kofer

• Zainteresovan, 779 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

ST sam gledao ali mi se cini kao previsok motor posto sam ja visok 175 cm na afriku nisam sjedao to mi je problem

Visina je razlog zbog kog sam ja prodao enduro motor, slične sam visine kao ti. Afrika i ST su veliki i teški motori za manevrisdanje u mjestu, naročito na neravnom terenu pa još i tvoja visina :zbunjen: . Vodi računa o tome.

• Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

cuo sam se sa momkom sto ima dvije XLV,,, sutra ce mi javi jel ima jos jedan prednji visoki blatobran i alu nosac kofera (jer ja imam ovaj sto ima opciju za bocne kofere)

Ekstra cijena za XLV 750 r,,, nasao sam dizel motor koji bih u bacio u auto!!!

akcija traje neko vrijeme :neznam:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja