Biker Q 1637 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi aku koji je bar malo ziv, znaci prima punjenje itd ali ste ga skinuli sa motora i ne treba vam. Dimenzije 15x8 visina recimo do 12-13 cm amperaza nije bitna. Hocu jos jednom da probam svoj eksperiment zvani gorka so a nov aku kupujem na prolece, sada da ga kupim pa da stoji cele zime mi nema logike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Može li ovih dimenzija : Dužina 152 mm Širina 88 mm Visina 106 mm 12V 8Ah Može da se napuni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze, salji cenu u pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ne košta ništa. Pošalji mi ime i prezime, adresu i telefon i šaljem u utorak, a stiže u sredu . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Stigao aku, jos jednom hvala B@ne. A sad jedno pitanje za sve, sme li da se vozi motor ako je motor akumulator totalno slab, upalim sa kablovima i vozim? Treba 10 km da ga odvezem da ceka prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Stigao aku, jos jednom hvala B@ne. A sad jedno pitanje za sve, sme li da se vozi motor ako je motor totalno slab, upalim sa kablovima i vozim? Treba 10 km da ga odvezem da ceka prolece. Ako je motor totalno slab ili ako je aku totalno slab? Totalno slab aku, kao sasvim mrtav, ili kao drzi nesto struje, ali ne dovoljno za paljenje? U ovoj drugoj soluciji startuj na kablove i teraj, u prvoj varijanti je dosta rizicno po regler i elektroniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator slab, ne moze da vergla ali malo uzari sijalicu. Pitam bas zbog elektronike, punjenja itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator slab, ne moze da vergla ali malo uzari sijalicu. Pitam bas zbog elektronike, punjenja itd. Napuni ga, može da se napuni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu da ga punim nekim 'obicnim' punjacem malo duze, imam neki automatski koji ga puni oko dva sata pa iskljuci. Bitno je samo da sme da se preveze tih 10 km a na prolece kupujem novi, razmisljao sam i sad da kupim ali da ne stoji posto ja zimi ne vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...