Jump to content

Moto Zajednica

Akumulator

Recommended Posts

• Drug član, 1710 postova

Treba mi aku koji je bar malo ziv, znaci prima punjenje itd ali ste ga skinuli sa motora i ne treba vam. Dimenzije 15x8 visina recimo do 12-13 cm amperaza nije bitna. Hocu jos jednom da probam svoj eksperiment zvani gorka so a nov aku kupujem na prolece, sada da ga kupim pa da stoji cele zime mi nema logike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Stigao aku, jos jednom hvala B@ne. A sad jedno pitanje za sve, sme li da se vozi motor ako je motor akumulator totalno slab, upalim sa kablovima i vozim? Treba 10 km da ga odvezem da ceka prolece.

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Stigao aku, jos jednom hvala B@ne. A sad jedno pitanje za sve, sme li da se vozi motor ako je motor totalno slab, upalim sa kablovima i vozim? Treba 10 km da ga odvezem da ceka prolece.

Ako je motor totalno slab ili ako je aku totalno slab? Totalno slab aku, kao sasvim mrtav, ili kao drzi nesto struje, ali ne dovoljno za paljenje? U ovoj drugoj soluciji startuj na kablove i teraj, u prvoj varijanti je dosta rizicno po regler i elektroniku. :takoje:

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Akumulator slab, ne moze da vergla ali malo uzari sijalicu. Pitam bas zbog elektronike, punjenja itd.

Napuni ga, može da se napuni.

• Podržavam 1

Pokusacu da ga punim nekim 'obicnim' punjacem malo duze, imam neki automatski koji ga puni oko dva sata pa iskljuci. Bitno je samo da sme da se preveze tih 10 km a na prolece kupujem novi, razmisljao sam i sad da kupim ali da ne stoji posto ja zimi ne vozim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja