mitri 1847 Napisano Novembar 5, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/sport-heritage/sr400.aspx 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan A jebi je... Yamaha Bolt odlican retro motor a oni ovu napravili za smrdljive i ko koga zajebe puteve Indije... I za tako nesto ga i reklamiraju... Jos da kosta 10 000e onda super... Jbm im mater. Izvinjavam se. Moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj ja ovo kupujem! Dje je lista cekanja??? Ima li vise podataka? Hoce li se prodavati kod nas??? Dajte linkovEEEEEEEEEE!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 5, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan @Kudi Pa sad, nije baš tako ... Bolt je samo retro stilizovan motor ... a SR je stari dobri classic ... http://www.youtube.com/watch?v=nrsngrxqsGE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 5, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj ja ovo kupujem! Dje je lista cekanja??? Ima li vise podataka? Hoce li se prodavati kod nas??? Dajte linkovEEEEEEEEEE!!!!!!! Da, ima gore link sa sajta Yamaha Motor Europe, ali evo opet: http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/sport-heritage/sr400.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 5, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, stari dobri klasik, samo nov Mnogo ljepo motorce a uz to izuzetno upotrebljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 7, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 7, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A jebi je... Yamaha Bolt odlican retro motor a oni ovu napravili za smrdljive i ko koga zajebe puteve Indije... I za tako nesto ga i reklamiraju... Jos da kosta 10 000e onda super... Jbm im mater. Izvinjavam se. Moje misljenje... A jebi ga, nije svakom dato da shvati, al šta ćeš. Ja bih ovo posedovao, a u verziji 500 još radije. Nekom lepo, nekom nije, ova moja mala SR gazi već 30 godina, 400 bi mogla još tolko. Čak i po putevima gorim no u Indiji, kao što su ovi naši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jako slatko motorce,a u tome po meni lezi problem.... jer mi deluje bas tako-kao motorce- jako sitan za nas Balkance :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas i sitnijih Balvanac-a ... osećam da bi mi leg'o ki budale šamar ... a i puteve imamo ovde ... errr ... adekvatne put kojim se ređe ide / the road less traveled by Saša Rajković, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...