dakMr 31 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepio sam neke nalepnice po kacigi, stavio sam status o tome, javili su se neki ljudi koji su radili isto sa motorima, neki koji hoce sa kacigama, neko rece kaci slike, i evo Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Octobar 31, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Погледај моју тему за мотор шта сам радио, ако те интересује имам још доста вишка остало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se da si mi rekao za tvoju temu, pogledao sam. Ok je ispalo. Ja sam prvo mislio tako nešto da uradim. Sad nisam siguran, možda ostavim ovako polovično, ne znam. Ima par nalepnica koje bi baš hteo da zalepim, a ovo ostalo mi u principu i nije toliko bitno, čak mi se i sviđa da ostane crno. Hvala ti na dobroj volji da pomogneš. Što da ne, ako me uhvati neka kriza preko zime da mi se lepe nalepnice, kontaktiraću te. Ako ne, svakako se vidimo iduće sezone na Bajk Rok Misiji, ili nekoj vožnji, pa ćemo sve lagano. Imam ideju i da kupim neki beli, srebreni, ili bilo koje druge svetle boje marker na farbu, i da dam ortacima da se ispotpisuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...