Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam ovde, mozda je vec neko od vas probao da ugura svoj kros, enduro motor u neki od ova tri modela. Naravno da stane ceo bez skidanja prednjeg tocka. Znam da sigurno ne moze u Caddy-a. Morao je Zex da skida prednji tocak, tacnije sa moje yamahe, ali sa ktm-a nije moralo koliko se sećam. Naravno lakse je kupiti kuku i prikolicu ali nažalost ne mogu u sred centra grada da drzim prikolicu na parkingu Zato i gledam ova tri modela jer imaju 5 sedista, od kojih tri mogu da se vade, sluzio bi za svakodnevnu upotrebu i za vikend voznje ukoliko motor stane Malo sam i ja gledao po netu i kažu da je Kangoo najbolji, najizdrzljiviji a da Doblo ima najveći tovarni prostor. O Berlingu sam najmanje citao... Na mx forumu neko je pisao kako mu staje motor u Dobla ali nigde slike Kakva su vaša iskustva? Niko nije pisao o tome a generalno svako od nas se suocavao sa ovim problemom, tj svako ko je vozio kros i hard enduro motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo iz mog iskustva... U onog najmanjeg dobla,sam ugurao Dominatora,ali je visio tocak sa delom viljuske napolju... Tako da kontam da bi u onog duzeg Dobla opusteno mogao da stane cross motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan E jbg ne znam dimenzije dominatora Ali znam da je moj wr 2.17m ili 2.174mm. I nisam znao da ima i đuza varijanta dobla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije stalo u caddy nece ni u jedan onda stati jer je ovaj najveci,treba videti maxi verziju caddi i cangoo u njih bi morao stati jer su po metra duzi a sada opet cisto sumnjam zbog visine,ps cuo sam da u reno 4 stane cela mesalica za malter mozda uzeti to i izbaciti sva sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije stalo u caddy nece ni u jedan onda stati jer je ovaj najveci,treba videti maxi verziju caddi i cangoo u njih bi morao stati jer su po metra duzi a sada opet cisto sumnjam zbog visine,ps cuo sam da u reno 4 stane cela mesalica za malter mozda uzeti to i izbaciti sva sedista E vidiš ja sam cuo da je u toj klasi malih venova Caddy najmanji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 30, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Caddy svakako nije najveci, u njega ne moze da stane ni skuter od 125 cc (provereno), a kamo li enduro motor. Kako sam ja razumeo, covek hoce auto za svaki dan u koji moze da ugura i motor po potrebi, a R4 mi ne deluje bas kao auto za svaki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Caddy svakako nije najveci, u njega ne moze da stane ni skuter od 125 cc (provereno), a kamo li enduro motor. Kako sam ja razumeo, covek hoce auto za svaki dan u koji moze da ugura i motor po potrebi, a R4 mi ne deluje bas kao auto za svaki dan E bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 30, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Kangoo stane KTM, ali SX50 LM, bilo ovo u ZF, vrlo interesantno za city boys: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan U Fiat Doblo Cargo ( Doblo Maxi je produžen ) stane KTM EXC450, provereno. Stane u tovarni prostor po dijagonali. O svih nabrojanih Doblo ima najveći tovarni prostor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 30, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali zar nije taj maxi doblo (kao i maxi kangoo) sa samo 2 sjedista i odvojenim tovarnim prostorom. To onda i nije bas auto za svaki dan. Od maxi-a za putnike ja znam samo za Caddy Maxi (posto ga vec opkoljavam neko vrijeme) ali je vrlo rijedak i skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Reno espace kada skines prednji tocak staje kdx 220, a nije imalo potrebe,jer nisam hteo da ga vezujem, samo sam ga zaglavio izmedju sedista i na prednjoj vili stajao, kada izvadis sva sedista sem prednjih standardnih, a u grad espace staje svaki motor bez problema jer je duzi od stadardnog za 50 cm.imam na poslu kengura, i mogu ti reci da je espace auto za kengura, u svemu, toliko su ga prosto napravili da nemam reci, a on je 2013 godiste, nov, nesto kao fiat punto srpski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ako se taj doblo cargo pravi sa 5 sedista to je onda super... Ali ako ina samo 2 onda je bzvz jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neminovno da ga ubacujes u auto, onda ok. Ali ako nije, nemoj da se patis vec kupi dobru prikolicu. Ako krenes negde preko grane malo ce durgacije da te tretiraju sa teretnim vozilom i motorom u njemu, nego sa putnickim i prikolicom. Mnooogo lakse ubacivanje i skidanje motora. Mozes jos jedan drugarov motor na prikolicu. Ipak se usumu ne ide sam. Itd .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj pežo expert,citroen jumpy ili fiat scudo.Oni su veći i imaš ih isto u putničkoj verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za trasnport Freewinda morao da uzmem VW T4 kombi, jer u Doblo Maxi koji nije povisen nije imalo sanse da udje po visini, a ne znam ni za duzinu. Najjednostavnije ti je da nadjes dimenzije motora i dimenzije tovarnog prostora vozila koje imas na raspolaganju i sve ce ti biti jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kepo- Skroz se slazem za prikolicu, bolje u drustvu nego sam, lakse se motor napakuje, sve je jasno ali najveci problem je gde drzati tu istu prikolicu? Zivim u zgradi, svi drugari uglavnom zive u stanovima, nemam dvoriste, kradu se prikolice, da placam neku garazu ne ide, vec placam za motor itd itd... Milanezi- Vec sam video da pakuju motore u Scuda i u expert. Oni su dosta dosta veci. I skuplji takodje. Ovi jeftiniji su presli pola sveta i u raspadu su jbg... Zato i gledam nesto manje da bi bio ok za grad i svakodnevnu upotrebu i povremeno ubacivanje motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neminovno da ga ubacujes u auto, onda ok. Ali ako nije, nemoj da se patis vec kupi dobru prikolicu. Ako krenes negde preko grane malo ce durgacije da te tretiraju sa teretnim vozilom i motorom u njemu, nego sa putnickim i prikolicom. Mnooogo lakse ubacivanje i skidanje motora. Mozes jos jedan drugarov motor na prikolicu. Ipak se usumu ne ide sam. Itd .... Naravno lakse je kupiti kuku i prikolicu ali nažalost ne mogu u sred centra grada da drzim prikolicu na parkingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Realno i da imam gde da ostavim tu istu prikolicu morao bi da se cimam do 00... Vec vidim sebe kako psujem jer idem po nju i jos mrtav umoran posle voznje moram i da je vracam nazad Zeznuto je... Najbolje bi bilo da uzmem Scudo i zavrsim posao ali to samo u slucaju ako devojka kupi kola Jer ne verujem da bi ga ona vozila mozda samo u slucaju ako me ubije zbog kupovine istog i urola u tepih :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš lepo dobru floridu pikup umesto prikolice i em imaš dva auta em parkiraš na parking i mnogo si bezbedniji.Najlaše za tovatenje najbezbednije nije problem za preko....... A košta malo više od dobre prikolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se taj doblo cargo pravi sa 5 sedista to je onda super... Ali ako ina samo 2 onda je bzvz jbg... Doblo cargo pravi se sa jednim redom sedišta i nema ni jedan pikap sa dvareda sedišta i tovarnim prostorom u koji može da stane bilo koji motor. I Fiat Scudo ima samo jedan red sedišta ali ima tri sedišta ( Pežo Expert je isti auto kao Fiat Scudo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Florida pikap Jos nabudzim felne neke, dobra boja i neke nalepnice Vrh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam dosadan sa prikolicom, ali jos samo ovo... Tu gde parkiras motor, tu ti je i prikolica. Tj. motor je uvek na prikolici. Krenes u voznju, prikacis na kuku i teraj. Posle voznje u perionicu sa sve motorom na prikolici, i tako u garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam dosadan sa prikolicom, ali jos samo ovo... Tu gde parkiras motor, tu ti je i prikolica. Tj. motor je uvek na prikolici. Krenes u voznju, prikacis na kuku i teraj. Posle voznje u perionicu sa sve motorom na prikolici, i tako u garazu. Nisi dosadan. Dobro ajde mozda malo Fora je sto u garazi nemam parking mesto nego ga drzim u nekom cosku, mali deo gde nikom ne smeta tako da jbg... Da imam svoje mesto druga prica bi bila i verujem da ovu temu ne bi ni otvarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Doblo maxi teretni sa pet sedista.Zadnja sedista se lako vade i kros motor staje bez problema.Ako se skine prednji tocak mogu i dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 30, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel si razmisljao mozda na ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...