vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 29, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ovako..drugar (clan foruma,malo postova) ima garazu kod navedene skole rakovica-kanarevo brdo-kosutnjak koji mu to kraj dodje tacno,ali tu je negde e pa trazi cimera,cimerku ili vise njih naravno uz podelu troskova na ravne casti pa ako je neko zainteresovan neka se javi za dalji kontakt on ce se vec oglasiti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke detalje. Da li se greje, koliko motora moze da stane, da li je i kako obezbedjena, da li je u skolopu kuće, koliko para...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan.Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan moze da stane cetiri motora,znaci jos tri,a sto se troskova tice garaza je mesecno 40 eura pa bi se ta cifra delila u zavisnosti od broja motora,garaza se nalazi preko puta stambene zgrade a na par metara odatle su i teniski tereni koji su osvetljeni i imaju svog cuvara,tako da je garaza 99% sigurna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Otisao,pogledao.Ja sam se zapljunuo.Sto se tice informacija,sve je tacno i ok. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4982 Napisano Novembar 23, 2015 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odavno , ali mozda je jos aktuelno .... trazim cimera , garazu , zimovnik , nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Septembar 17, 2016 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mesto za vranca da prezimi, u BG-u naravno...ima li zainteresovanih da delimo troškove...gde...itd? Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...