Shuster 152 Napisano Octobar 26, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone Moto line-za coveka od 185 Cizme Pro-biker 45-46 Rukavice Polotex Torba za kacigu Moto Detail-nova sve za 60e noseno samo jednu sezonu 063284 250 Promenio Octobar 26, 2013 član Shuster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan bez jakne,prodata je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Octobar 26, 2013 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Smanji ti jos malo sliku, mozda se vidi bolje 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi bila torba za kacigu zainteresovan sam, i ajde ako moze neka bolja slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Najjača je slika sa rukavicama, ko za štrumfove! Sory za off! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Octobar 26, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan hahaha pa nisam ja slikao jbg cena za torbu 1500 din...imas je u Luisovom katalogu za 2011 Promenio Octobar 27, 2013 član Shuster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 27, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si shuster i za kacenje slika (sorry, nisam mogao da odolim kad sam video nick i velicinu slika ) Imace, zanima me to sto prodajes, ali moooolim te okaci neke maaalo vece slike (idi na www.postimage.net tamo imas odmah da odredis pomocu padajuceg menija kolika slika treba da bude). Upload-ujes, Kopiras link u temu i gotovo (isprobaj nekoliko ponudjenih mogucnosti-koji link od ponudjenih ti najbolje odgovara). Drugo, ni broj slika ti ovde na BJB-u nije ogranicen Pa ne bi skodila i jos koja, iz drugih uglova, pogotovu cizama i pantalona. Ne volim da kupujem macku u dzaku. Sve receno je receno iz najbolje namere. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi bila torba za kacigu zainteresovan sam, i ajde ako moze neka bolja slika. Torba ima unutrasnje protektore,odgovara za sve velicine kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Torba prodata ovo ostalo ide samo u kompletu 50e evo vise boljih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nove slicice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone i rukavice saljem u ponedeljak za Sokobanju a ostaju mi Cizme,za broj sam se zjb pise 46 a u stvari si broj 44,cizme se prodaju za 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da je torba dobra, pozdrav kolegi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2467 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Stigle danas pantalone i rukavice. Odlične su zaista, očuvane ... kao nove ... a jeftine. Na žalost, velike su mi. Izgledam u njima ko da sam ih maznuo starijem bratu Ja sam 180/75, ovo bi odgovaralo nekome ko je otprilike 185-190cm i oko 90-100kg. Kupujte ljudi, cena je više nego korektna ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stigle danas pantalone i rukavice. Odlične su zaista, očuvane ... kao nove ... a jeftine. Na žalost, velike su mi. Izgledam u njima ko da sam ih maznuo starijem bratu Ja sam 180/75, ovo bi odgovaralo nekome ko je otprilike 185-190cm i oko 90-100kg. Kupujte ljudi, cena je više nego korektna ! Hvala na pozitivnim komentarima i zao mi je sto su ti velike,isto tako su ocuvane i cizme pa kome treba tu sam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Novembar 18, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze off oprema rasprodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...