Jump to content

Moto Zajednica

P: Yamaha XT 660 X / 2009

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

Prvi vlasnik, perfektan, redovno servisiran, 3 ključa, Hyperpro Progressive opruge, Kev fuel Mod, DNA Filter stage 1 i 2, Leo Vince, D.I.D Lanac, Nissin pločice, Micheline Pilot Power 2 CT, Xenon, Led migavci Led Stop Svetlo, Alarm, Acerbis supermoto handguards, racing ručice, slideri + gratis novo total ulje, denso iridijumska svecica, vetrobran... zamena za KTM SM/SMR/SMC 690

Detaljiji opis za forumaše

Kupljen nov na sajmu marta 2009 u Platternu, 3 ključa servisna knjižica... prvi servisi rađeni kod njih, kasniji servisi i ”tjuning" kod Spaleta a dalju brigu o njemu je preuzeo Dr. Džonsona...

Nije urađen servis na 26.000,ide zima i da ne bude posle rekla kazala, kupac dobija novo full syntetic Total ulje...filter je 500 RSD,

Zadja guma stavljena na 20.000, Ovog leta promenjene pločice, ulje u kočicama, tečost hladnjaka, sijalice, očišćei filteri,

Lanac zamenjen na nekih 10.000 zato što sam hteo zlatni 8) (zlatnna boja se isprala majku im njihovu),

Podrep je napravljen od metala i plastificiran u crno tako da nema rđe i ulaska vode dodato LED stop svetlo, ostavljena 2 štafa sa strane ako neko poželi da doda nosač za tablicu... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65484-led-stop-svetlo-i-secenje-repa/page__p__1077345__fromsearch__1#entry1077345

Plastika sa prednjih migavaca je odpala usled poznatog kieskog kvaliteta (ulaganje od 10€),

Alarm sa žiroskopom ispod sedišta sa 2 daljinca,

Alumiiumske Zlatne kratke ručice kvačila i prednje kočnice,

Motor je vožen od 2009 tako da ima normalih tragova korišćenja. Pao je sa štendera jednom i odatle ogrebotine na zadnjoh viljušci sa desne strane.

1s.jpg

2s.jpg

3s.jpg

4s.jpg

5s.jpg

6s.jpg

7s.jpg

tu sam za za sva pitanja i detalje :)

Slobodan Markovic

evilshoe @ gmail.com

064 1 6 8 9 8 8 0

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

konacno mi je naletela neka kombinacija za novi motor, a ko za baksuz sam do petka u drzavi. Ako je neko ozbiljan i zainteresovan i ima 4000 u keshu bez teretana kamiona i aviona neka se javi da poslujemo :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja