Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, verujem da sam hiljditi koji otvara ovakvu temu al opet, svi smo mi specificni na svoj nacin... Dosao je red i na mene da se ponovim i trazim motor koji nece da mi bude mali. Imam skoro 2m i nekih 135kg. Budzet je 2.000e. E sad, ja sam nesto bio sebi zacrtao Afriku da kupim. Vec imam i neke ponude (rd07) ali idu preko mog budzeta.... A one starije, oko 89-91god su vec poprilicno matore da bi znao na cemu sam prilikom kupovine mada mi se dosta svidjaju. Brat ima Transalp-a 96' (drug clan ovde: papaja) i on mi je poprilicno OK, udoban, dovoljno jak i brz za mene, mozda samo moze da bude i veci, bemliga... Onda neki pominju i TDM-ove, koji su isto prelepi i uklapaju se u cifru al mi se cini da su manji od Hondi... Imate li neki predlog, savet, ponudu za mene? Hvala unapred! Vladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Octobar 22, 2013 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Varaderra 1000 i CBR 1000f.Oba su za nas velike..CBR je na prodaji.Imas ga na forumu...Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mada zaboravih da napomenem da sam "ipak" pre za neku ,hm ,mirniju varijantu, al pogledacu u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da TDM uopste nije mali. Jedino sam njega vosio od te klase na koju ciljas (po svemu sudeci zakljucio sam da je u pitanju enduro), ne znam kakvi su ostali ali mislim da je on onako poveci ali sa nizim sedistem/tezistem. Pa sad, zavisi kako ti volis. A ako zatreba snage ima. EDIT: Probao, ne vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing.com/ponuda_prikazi.php?id=372 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Не сумљам да ћеш за себе лако наћи мотор, са твојим габаритима. Проблем имамо ми, који смо мало закржљали... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing...kazi.php?id=372 Jel ovaj ti prodajes ili samo pokazujes kao primer dobre kupovine za mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti predlaze dobru kupovinu. Nisam video Africu sve sa koferima za te pare. A sto se tice velicine, Africa ce sigurno da ti pase. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice odnosa visina/tezina, nema problema ni TDM ni Afrika. Za visinu uradis poviseni vizir to ti je malo ulaganje i to je to. Na TDM-u ce ti biti problem upravljivost ako sedne neko tezi od 70 kg iza tebe atestirano, nije problem on ce da ide ali je upravljivost jako losa jbg preopterecenje, ali ti sam na njemu ili nekim laksim iza tebe, apsolutno nikakvih problema nema. Za Afriku nem' pojma nisam vozio pa neka se jave ljudi koji su vozili. Sto se tice cene za 2000 evra moze da se nadje TDM samo tako. Srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Triumph deluje OK mada je 500e preko max budzeta. Moracu negde da pogledam i sednem za neki TDM a i ST takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,evo ti link ka sajtu gde mozes videti simulaciju sebe na motociklu po izboru, mozda ti pomogne Srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1248 Napisano Octobar 22, 2013 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, udji na nasu moto berzu ,rubrika Lukac... prodajem Hondu cb1000 Big one vozio moj drugar 2m i 115kg taman mu je bila ,sad vozi BMW r1100gs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, hvala. Dobar avatar btw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan ako se uklapas na vfr 800,lako dogovorimo,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ja sam otprilike tvoje visine i tezine i sasvim mi je lepo pasovao TA pogotovu za gradsku voznju lako upravljiv tih a opet dovoljno startan i jak da izvuce kad i gde treba za te novce mozes da nadjes pristojan motorhttp://www.polovniautomobili.com/oglas2730901/honda_transalp_600v_akcija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Octobar 23, 2013 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nije motor ako nije hiljadarka.Sve ostalo su igracke,,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 23, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam sad iznenaDJen i uvreDJen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3838100/yamaha_tdm/ ako te intersuje zvrcni, dogovoricemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Octobar 23, 2013 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije...Kolike ture spremas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing...kazi.php?id=372 Jel ovaj ti prodajes ili samo pokazujes kao primer dobre kupovine za mene? Ne prodajem ja. Znam taj motor od kako je dosao u Srbiju. Imao je dva vlasnika, sada je u tom servisu sto vidis. Udoban, lep za voznju, veliki .... Asfaltno orjentisan, nije kao Africa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 23, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...100/yamaha_tdm/ ako te intersuje zvrcni, dogovoricemo se. Iskreno, od svih TDM-ova koje sam sinoc gledao na svim sajtovima, tvoj mi je bio najlepsi. Hocu da ga pogledam definitivno... Cucemo se na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 23, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing...kazi.php?id=372 Jel ovaj ti prodajes ili samo pokazujes kao primer dobre kupovine za mene? Ne prodajem ja. Znam taj motor od kako je dosao u Srbiju. Imao je dva vlasnika, sada je u tom servisu sto vidis. Udoban, lep za voznju, veliki .... Asfaltno orjentisan, nije kao Africa. NIje los, stvarno, doduse podosta veca cena od mog budzeta ali vredi pogledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 23, 2013 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam otprilike tvoje visine i tezine i sasvim mi je lepo pasovao TA pogotovu za gradsku voznju lako upravljiv tih a opet dovoljno startan i jak da izvuce kad i gde treba za te novce mozes da nadjes pristojan motorhttp://www.polovniau...lp_600v_akcija/ TA je proveren, vozim ponekad ovaj od brata i to je sigurica, planiram da pogledam i par njih ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1181 Napisano Octobar 23, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing...kazi.php?id=372 Jel ovaj ti prodajes ili samo pokazujes kao primer dobre kupovine za mene? Ne prodajem ja. Znam taj motor od kako je dosao u Srbiju. Imao je dva vlasnika, sada je u tom servisu sto vidis. Udoban, lep za voznju, veliki .... Asfaltno orjentisan, nije kao Africa. NIje los, stvarno, doduse podosta veca cena od mog budzeta ali vredi pogledati... Prodat je Tiger, bio ja danas u Balosavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 23, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si se već nameračio na Afriku, ovu zaista mogu da ti preporučim... DakleM, da ne postavljam oglas... Kao sto sam vec razglasio u nekoliko PP ovde na forumu, spreman sam da zamenim svoju AT za Simonov KTM ADV. Ako neko trazi da kupi RD07, neka se prvo iscenka sa Simonom za njegov KTM, porazgovara sa B@netom za cenu jednog para TKC 80 i napravili smo posao Dakle, moja AT za Simonov KTM + par novih guma. Link ka Simonovom oglasu je ovde: http://forum.bjbiker...40-adventure-r/ Cena koju Simon trazi je 2600€ Nadam se da je ovo sasvim fer ponuda sa moje strane. Znam da se RD07 prodaju za vise. Jednostavno, vozi mi se taj KTM i necu da par stotina € bude tome kocnica. A i ocigledno je da je u ovoj drzavi sve otislo naopako i da samo "trange-frange" kombinacije prolaze jos nekako... a ako ne za te pare možeš da kupiš odličnu Super Teneru i da ti ostane para ona je istih dimenzika kao i Afrika ako ne i veća... a uvek postoji mogućnost podizanja preko dogbonova... od ostalih motora za tvoju visinu može Varadero 1000, VStrom 1000, F800 (knap), BMW 1100-1150-1200 GS, ktm 950-990 ali su svi oni van finansijskog plana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...