K_A_W_A 948 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koja je marka najzastupljenija na nasem forumu. Postavio sam ovih par marki, jer su one najcesce u igri. Ima i drugih proizvodjaca, ali u manjoj meri, cini mi se. Ako je ovo pitanje bilo, moze tema da se brise. Ili ako joj ovde nije mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i ostalo da mogu da glasaju i ostali.... Davno sam i ja pravio ovo glasanje, cini mi se da je najvise yamaha bilo al nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan A gde je tu KTM? Jeste da nas ima malo, ali nas ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i ostalo da mogu da glasaju i ostali.... Davno sam i ja pravio ovo glasanje, cini mi se da je najvise yamaha bilo al nisam siguran... Koju jos marku? Nadam se da ce tako i ostati Clanstvo se od tada jako povecalo na forumu, pa je zanimljivo koliko se sada sta vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da oni koji ne nadju svoju marku u listi napisu u postu sta voze... cini mi se da postoji i ogranicenje vezano za broj opcija za glasanje... Koju jos marku? Nadam se da ce tako i ostati Clanstvo se od tada jako povecalo na forumu, pa je zanimljivo koliko se sada sta vozi. Naravno, clanstvo se otada povecalo vise nego duplo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prosirio sam. Pa ko pobedi, dobija svoj kutak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 17, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i ostalo da mogu da glasaju i ostali.... Davno sam i ja pravio ovo glasanje, cini mi se da je najvise yamaha bilo al nisam siguran... Ja kao ubeđeni demokrata za glasanje bih stavio samo dve stavke: Honda i.....ostalo....u stvari može i bez onog ostalo... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i ostalo da mogu da glasaju i ostali.... Davno sam i ja pravio ovo glasanje, cini mi se da je najvise yamaha bilo al nisam siguran... Ja kao ubeđeni demokrata za glasanje bih stavio samo dve stavke: Honda i.....ostalo....u stvari može i bez onog ostalo... ;D ;D svaka ti je zlatna ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 18, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i ostalo da mogu da glasaju i ostali.... Davno sam i ja pravio ovo glasanje, cini mi se da je najvise yamaha bilo al nisam siguran... Ja kao ubeđeni demokrata za glasanje bih stavio samo dve stavke: Honda i.....ostalo....u stvari može i bez onog ostalo... ;D ;D svaka ti je zlatna ;D ;D ;D ;D ....a jel i mandat dozivotan kao marsalov??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pita drugar jel sme da glasa? Ima neku klavijaturu Yamaha pise na njoj? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 18, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan bez odlazaka u off,ovo nije off topic,svi suvisni komentari ce biti obrisani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ...A gde ja da stavim svoje motorce (koji checkbox???). Nema ni Sprint, nema ni Kimko...Verujem da najvise ima "Kineza" i "Ostalih" ali su oni ovde izgleda suvisni. Gde je Moto Guzzi, gde je Benelli, Trijumf, Voxan...JBT, ako vec postavljas ovakvu "anketu" postavi je kako treba, barem stavi jednu opciju za "Ostali". Ja Bojkotujem :-X .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Januar 18, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Tema je dobra ali nisi obratio paznju na vlasnike motora od proizvodjaca koje nisi naveo u listi.Bez obzira koliko ih ima treba tu postaviti i ostale proizvodjace motora kako bi videli bar procentualno u kojoj meri su zastupljeni medju clanovima bjbikrs-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodao sam vam i : Moto Guzzi, Triumph, Benelli, HD i Resto - ostali Izvolte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodao sam vam i : Moto Guzzi, Triumph, Benelli, HD i Resto - ostali Izvolte. Hvala! Ali mogo si da stisnes i Koreanca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ya vozim Yamahu ali se nadam ne jos dugo, bar ne ovu 125-icu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se nadao da ce biti Keeway... kad eno ga! :D I naravno vozim Keeway Superlight 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ali mogo si da stisnes i Koreanca.. Evo i koreje. Sada bi mozda mogao restart glasanja? kawa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ali mogo si da stisnes i Koreanca.. Evo i koreje. Sada bi mozda mogao restart glasanja? kawa? Pa necemo sad restart kad Yamaha vodi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ali mogo si da stisnes i Koreanca.. Evo i koreje. Sada bi mozda mogao restart glasanja? kawa? Druze moj, kako ti kazes, mada ja mislim da nema potrebe, moze samo da se produzi vreme glasanja, ali opet kako ti kazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da cepidlačim... BMW se piše velikim slovima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da cepidlačim... BMW se piše velikim slovima ;D Ae pogledaj sad cepidlako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, kako ti kazes, mada ja mislim da nema potrebe, moze samo da se produzi vreme glasanja, ali opet kako ti kazes. Neka ostane ovako onda, ima jos pune dve nedelje za glasanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan eh, sad si ubacio Koreanca kad sam ja vec bacio svoj glas u "ostali" :'( Al nema veze, valjda ce se barem jos jedan"Koreanac pojaviti da nebude krompir Uglavnom, sad anketa izgleda dosta ozbiljnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 19, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da cepidlačim... BMW se piše velikim slovima ;D Ae pogledaj sad cepidlako dOćIĆeš tI mENi ŠAka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...