CRF_450 0 Napisano Octobar 17, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem prekidac za gasenje crossa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 17, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Imas u auneru. Naruči kod bere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRF_450 0 Napisano Octobar 17, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u auneru. Naruči kod bere. Ako moze samo neki tel. na pp Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 17, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima jos jedan nov od KTM, mogu da ti proverim u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRF_450 0 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima jos jedan nov od KTM, mogu da ti proverim u subotu. Aj pogledaj pa mi javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 21, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima jos jedan nov od KTM, mogu da ti proverim u subotu. Aj pogledaj pa mi javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRF_450 0 Napisano Octobar 21, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima jos jedan nov od KTM, mogu da ti proverim u subotu. Aj pogledaj pa mi javi. Hvala Super to je to. Kupljenooooo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...