pedjafzr 44 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ko moze kvalitetno da mi odradi hilznovanje cilindra na kmx 125 al da to bude dugotrajno... I naravno kupio bih klip sa karikama pa ako neko ima il zna nekog ko ima bio bi zahvalan da javi.. U svakom slucaju hvala svima. Moze i samo karike ,posto mi je klip ok i original je fabricki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 15, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan klip je 7760din a hilznovanje cu sutra da proverim.Pozzz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 16, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Za hilznovanje znam dva coveka koji rade Extra Profi,Proka Zrenjanin i Babic Kraljevo! Prokin telefon zagubljen,Babicev 036/5446069!Ako nesto znaci probaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 17, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klip sam narucio wosner,a cilindar jos nisam nigde poslao tako da svaki broj mi je i wise nego potreban... Inace hvala na informacijama .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 17, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Dragan Prokin - proka 064 1190494 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...