CrashSm 179 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu iako sam se uclanio na forum pre par meseci evo tek sada otvorih temu da se predstavim jer sam tek nedavno kupio motor! Zovem se Miroslav i zivim u Lacarku (mesto uz Sremsku Mitrovicu) '86. san godiste. Nakon duge potrage (pre svega zbog ogranicenog budzeta ) i mnog raznih varijanti konacno sam kupio motor! Izbor je spao na Hondu Rebel 98.god. Vec sam procitao gomilu tema iz podforuma Sam svoj majstor jer volim da sam eksperimentisem i pri tome ucim koliko mi to vreme dozvoljava i neke od tem su mi veoma privukle paznu i vec nameravam da u toku zime se upustim u nadogradnju svog ljubimca nekim veoma korisnim stvarcicama koje ste razradili do detalja na forumu I poslednje ali ne i najmanje vazno, da kazem da sam ozenjen imam klinca od 1god i 2 meseca (koji trenutno rasturi sve po kuci koliko je zivahan i radoznao ) i zena mi je opet trudna (6. mesec) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1642 Napisano Octobar 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore. www. crash bars. rs Pozdrav Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Octobar 9, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Inace motor je stigao bas u pravo vreme , jer cu sad vreme da provodim i na njemu a ne samo na zeni , dvoje dece mi je ipak sasvim dovoljno za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...