Guest babyboy Napisano Januar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna nekoga za farbanje oklopa? Takodje me zanima cena - Priprema, farbanje i metalik farba. Ja bih rasklopio i sklopao oklope, znaci samo farbanje oko 1+metar kvadratni sa rezervoarom, jedna boja. Ako neko moze da da vise informacija bio bih mu zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 16, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Zvonko iz Trstenika www.zvonko-serbian-airbrush.com Izuzetan majstor, video sam neke njegove radove i ostao sam bez rechi... 063 622 959 063 643 493 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se obratis i clanovima foruma Brrka i Farbach. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se obratis i clanovima foruma Brrka i Farbach. Tako je, oni su odlicni majstori, gledao sam uzivo njihove radove i odusevio sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za nfo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 18, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni ne treba nikakav airbrush vec kvalitetno farbanje u crnu perlu, rezervoar, prednji blatobran, bokovi i eventualno rep TDM-a koga da cimnem za ovaj poslic a da je iz Beograda? [ovo da se ne bi smarao slanjem van grada itd...] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi tako nesto dobro doslo, znaci samo faraba - baz ukrasa a da je u okolini BG ili PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Boba-tel. 064/1245182. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan brrka...bgd je u blizini mladenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 20, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zocca 063-217-837. Malo ga ljudi zna ali dobar majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...