BOJAN UB 1 Napisano Septembar 30, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: UB - VALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan Povratak legende V7 sta drugi bajkeri misle o Guzziju i tako slicno vezano za legendarnu marku ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 30, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moto-Guzzi-V7-Racer.... Uz triumph truxton-a verovatno najlepši novi motor (po mom skromnom mišljenju) koji danas može da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjenovcic 5 Napisano Septembar 30, 2013 U prolazu, 72 postova Motocikl: Vespa px Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nisam vozio Guzzi, ali i sada mogu da osetim ushicenje, i neko straho-postovanje kao i kada sam se kao mali prvi put susreo sa ovom markom. Stajao sam sa tatom na semaforu dok je pored nasa defilovala kolona od nekih 30-ak vojnih Folkona i v35, vrecali su se sa poligona na Beranovcu, u kasarnu u Ribnici. Danas se na zalost ovaj prizor ne moze videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 30, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj V7 racer je beše onaj motor što ima hromirane delove koji nisu od metala - sve plastika? Preteraše ga sa ispunjavam forme, što bre ne prave sve po PS-u? A lutkica je motor, al nije riba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOJAN UB 1 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: UB - VALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi , ne vredi stisle obaveze zena , dete , kuca , posao pa nikako da se ukljucim u diskusiju :)ja sam 2001 sluzio vojsku u KV u saobracajnoj policiji , vozio sam falkonce i v35 prema guziju gajim jedan sto ljudi kazu respect . e sada za ove nove nemam pojma , a eto izlgeda da je samo sminka sve , bem ti motor okruzen plastikom a nije sportnjak , ovaj thruxton je vrlo interesantan bajk , ima pravi smek cafe racera ipak to dolazi sa ostrva :)deluje mi kvalitetno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...