DraganNS 8234 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Zovem se Dragan (bilo tesko pogoditi), rodjen sam, zivim, radim i vozim skuter u Novom Sadu. Nedavno sam napunio pola veka postojanja ali me "ni za jotu" ne popusta ljubav prema dvotockasima, zaceta davnih dana kada sam u 8. razredu seo na svog APN-ca. Vozio sam skoro sve iz ondasnje TOMOS-ove palete: APN4, Automatic A3, T15, E-90 potom Piaggio PX200E (tu sam se navukao na skutere), pa tuniranog "kineza" (koga i sada vozim), a proletos sam kupio Malaguti Madison 3 250i. Nadam se dobrom druzenju, razmeni iskustava itd... Živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 30, 2013 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mom prijatelju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mom prijatelju!! Gde si Pita, kuco stara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 30, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав комшо и добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija, dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari, bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...