ARES 1240 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam nekog ko moze da mi donese aparat iz Amerike treba mi savet sta uzeti od kompakta. Ne razumem se mnogo ali mi treba aparat koji staje u torbicu ima zoom 10x i nocu pravi dobre fotografije.Budzet je 400 dolara. Napominjem da se kupuje u Americi pa sam zato nave cenu u usd. Takodje sta mislite o panasoniku fz200 treba mi info za drugara. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj uzimati sa velikim zumom. U takvim objektivcicima ima veliki broj staklica sto doprinosi losijem kvalitetu fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...