ljadza 331 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me za navedeni objektiv, polovan, koliko se krece cena kod nas? Naime trenutno sam u Japanu, pa sam naleteo na polovan u prodavnici foto opreme, po ceni od nekig 60 evra, pa da li se isplati. Po cenama sa Foto berze videh da slicni idu bar za duplo, ali posto sam amater, mozda ima neka caka pa da pitam iskusnije. pozdrav Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 26, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me za navedeni objektiv, polovan, koliko se krece cena kod nas? Naime trenutno sam u Japanu, pa sam naleteo na polovan u prodavnici foto opreme, po ceni od nekig 60 evra, pa da li se isplati. Po cenama sa Foto berze videh da slicni idu bar za duplo, ali posto sam amater, mozda ima neka caka pa da pitam iskusnije. pozdrav Ivan Ja sam polovan,ocuvan uzeo za 120e prosle godine, ako je sa njim sve ok (vizuelno i mehanicki), uzimaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan To je baš povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan To je baš povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan sad je moj (: hvala na ohrabrivanju nisam ga bas isprobao, mrak je ovde, pa nije gust 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 27, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kad ćeš kući? mogao bi da poneseš jednu gajbu tih takvih povoljnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Polovinom oktobra realno kad bi mogao, to bi bilo fenomenalno. I da se ugradim 10 do 20 evra, svi srecni, a ja imam za pivo i poklon za gospodju salim se , ali mislim da bi neko ko se razume vise od mene, ovde nasao strava stvari za male pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...