mootoograf 360 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj BMW koji me je odlično služio 3 godine koliko je u mom vlasništvu.Odvezao me je svuda gde sam zamislio i svuda smo bezbedno i srećno stigli.Za 3 god.nikad nije zaslužio ni da se naljutim na njega ,a priuštio mi je zadovoljstva do neba. Ja sam njemu to vratio toplom garažom,redovnim menjanjem ulja,filtera i redovnim pregledima kod servisera. Pre 2500 km zamenjeno je ulje u motoru,kardanu,kočionom sistemu i prednje pločice. pre 500 km. zamenjenene zadnje pločice i stavljene obe nove gume Dunlop,ulje u viljuškama i semerinzi,i stavljen nov Exide akumulator sa gelom. Uvek sipana orginalna BMW ulja (čitaj Castrol). Prešao je 70000. Od opreme poseduje Givi Maxia kofer,roll bar,Piug vizir,Štitnike za ruke i utičnicu 12V. Motor se prodaje jer sam eto skupio nekih para pa mi dupe zinulo za nešto novije. Pošto sam u zadnja 3-4 meseca uložio u njega oko 500e.cenim da bi realna cena za ovaj motor bila 3500e. Oglas će biti aktivan dok se ne proda motor koji sam zanišanio.Ako me neko pretekne ...vozićemo se moj Bendža i ja još. Da,budući vlasnik nema baš nikakvih ulaganja. Sve informacije na tel: 063/612-415 Peđa Evo nekih sličica a biće ako treba i još. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Septembar 25, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo nego da ti pozelim sretnu prodaju(pogledaj kako sam ja prosao)... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam mesecima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Shaft, sinoc sam pricao sa drugarom da hocu da ga uzmem, dodjem kuci pogledam oglas i - prodat... A sada ko god da vidi crvenog i pogleda cenu, odmah ce se setiti tvog. Ako i crvenom bude padala cena, mozda cemo trgovati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam mesecima Po svemu sudeci praticemo i ovaj . 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 3400 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel jos aktuelan oglas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan je oglas . Danas motor provozan 20-ak km.da se malo razbudi iz zimskog sna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 11, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A cena?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...