twin 2 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Skoro zaboravi, evo jos jedne za 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nikako mi nije jasna razlika u kilazi Africa. Gde su te razlike? Suve tezine: RD03 ...... 185 KG RD04 ...... ? KG RD07 ...... 207 KG RD04 je cak teza u odnosu na RD07, ali ne znam tacno koliko! Razlike gde bi mogla biti toliko veca kilaza RD04 I RD07 u odnosu na izvorni RD03 model: 1. Disk i kociona kljesta 2. Hladnjak za ulje 3. Malo siri zadnji tocak 4. Malo veci auspuh 5. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 3, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan 5. Trip master + instalacija 6. laksi ram na RD 07 kao i kompletna usteda materijala u trendu novih modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na svom RD04 imam nekakav sistem za podmazivanje lanca, pretpostavljam da je fabrički. E sada, ako se ispostavi da jeste, ima li neko šemu istog? Ovih dana počinjem sa sređivanjem pa prikupljam info. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki sajt gde moze da se skine nalepnica HRV i slicno ? unapred zahvalan evo nesto za model 650 nisam neki strucnjak ali ako se ovo prebaci u vektore, evo sheme, samo odrediti velicinu i u print... Pa gde ga iskopa sad cu da se bacim na crtanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 3, 2010 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na svom RD04 imam nekakav sistem za podmazivanje lanca, pretpostavljam da je fabrički. E sada, ako se ispostavi da jeste, ima li neko šemu istog? Ovih dana počinjem sa sređivanjem pa prikupljam info. Hvala unapred. Slikaj da vidimo o čemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na svom RD04 imam nekakav sistem za podmazivanje lanca, pretpostavljam da je fabrički. E sada, ako se ispostavi da jeste, ima li neko šemu istog? Ovih dana počinjem sa sređivanjem pa prikupljam info. Hvala unapred. Ja koliko znam, na africi nije postojao fabricki podmazivac lanca.. Jedino da je stavljen naknadno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Na ADV forumu covek je postavio link sa ponudom AT-a u Svedskoj: http://www.blocket.se/hela_sverige?q=africa&cg=1140&w=3&st=s&ps=&pe=&rs=&re=&c=0&ca=1_5&l=0&md=th Da bi dobili cenu u evrima odbijte jednu nulu i dodajte 10% na cenu u Krunama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 5, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na svom RD04 imam nekakav sistem za podmazivanje lanca, pretpostavljam da je fabrički. E sada, ako se ispostavi da jeste, ima li neko šemu istog? Ovih dana počinjem sa sređivanjem pa prikupljam info. Hvala unapred. ne postoji fabricki podmazivac lanca, to je neko pre tebe ugradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto za model 650 nisam neki strucnjak ali ako se ovo prebaci u vektore, evo sheme, samo odrediti velicinu i u print... Pa gde ga iskopa sad cu da se bacim na crtanje Da, i sam sam tu shemu trazio, pa nikako nac i jednom je netko na e-bayu napravio gresku i pod oglas da radi naljepnice stavio i shemu u maloj rezoluciji... kasnije sam iso gledat i sheme vise nije bilo... ali eto, imamo je Nadam se da ces nam pokazati rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan i ja isto, nesto slabo stojim sa vektorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stojim dobro sa vektorima Pošto Šeki pravi 650-tku, ja ću nacrtati ovaj komplet za 750. Naravno, okačim ovde vektore čim bude gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ja stojim dobro sa vektorima Pošto Šeki pravi 650-tku, ja ću nacrtati ovaj komplet za 750. Naravno, okačim ovde vektore čim bude gotovo Svaka čast momci, ja sam isto slab s vektorima u praksi za razliku od teorije Hvala obojci unaprijed! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Beeeh.... slika je u JAKO maloj rezoluciji, na žalost. Ali, biće nešto ... Skoro je gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan evo iskopo sam jos nesto... Znam da je losa kvaliteta, ali bolje nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan na rd03 stavit ću farove sa H4 žaruljama. da li na svojim H4 farovima imate neki relej ili ne? ako imate, koji relej i kako je spojen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno stavi relej da ti se ne otopi prekidač Možeš da koristiš bilo koji običan relej za auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 9, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ko korman i osovinu prednjeg tocka za RD03 viska ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Decembar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan na rd03 stavit ću farove sa H4 žaruljama. da li na svojim H4 farovima imate neki relej ili ne? ako imate, koji relej i kako je spojen? Ako hoćeš najbolje rešenje, provuci dve žice od 2.5 mm2 direktno od akumulatora (preko dodatnog osigurača od 20 A) do farova napred. Moraš da koristiš 2 relea, jedan za dugo, jedan za kratko svetlo. Dovedeni plus ide na nožicu 30 oba relea. Sa nožice 87 ide na oba H4 duga svetla sa jednog relea i na oba H4 kratka svetla sa drugog relea, Dovedeni minus ide na nožice 85 oba relea i na minus H4 sijalica. Sa jednog dotadašnjeg konektora za farove uzmeš žicu od kratkog svetla i to staviš na nožicu 86 onog relea kojeg si povezao na H4 sijalicu - kratko svetlo. Isto to - žicu od dotadašnjeg dugog svetla na 86 relea za dugo H4- Dok dlanom od dlan, gotovo Za ovu akciju treba da skinineš bočne plastike i rezervoar da bi sve lepo provukao, povezao i učvrstio vezicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twin 2 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: ZG Motocikl: HONDA AFRICA TWIN RD03 (1988), TOMOS CLS 15 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš najbolje rešenje, provuci dve žice od 2.5 mm2 direktno od akumulatora (preko dodatnog osigurača od 20 A) do farova napred. Moraš da koristiš 2 relea, jedan za dugo, jedan za kratko svetlo. Dovedeni plus ide na nožicu 30 oba relea. Sa nožice 87 ide na oba H4 duga svetla sa jednog relea i na oba H4 kratka svetla sa drugog relea, Dovedeni minus ide na nožice 85 oba relea i na minus H4 sijalica. Sa jednog dotadašnjeg konektora za farove uzmeš žicu od kratkog svetla i to staviš na nožicu 86 onog relea kojeg si povezao na H4 sijalicu - kratko svetlo. Isto to - žicu od dotadašnjeg dugog svetla na 86 relea za dugo H4- Dok dlanom od dlan, gotovo Za ovu akciju treba da skinineš bočne plastike i rezervoar da bi sve lepo provukao, povezao i učvrstio vezicama. hvala na detaljnim uputama sve skupa kad cu radit ne ce biti tesko s obzirom da ce sve biti (ustvari je) rastavljeno jer cu pjeskarit i uredit ram moram jos gnjaviti, koje su karakteristike releja? obicni automobilski su inace 30A. http://www.proelectronic.rs/upload/thumbnails/400x400/_12v-auto-car-power-plug-relay-with-bracket-xs0022080229c.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stojim dobro sa vektorima Pošto Šeki pravi 650-tku, ja ću nacrtati ovaj komplet za 750. Naravno, okačim ovde vektore čim bude gotovo Samo jos ako neko moze da iskopa dimenzije i bice ko ORIGINAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj predlog od 750-tke koji ja radim za divno čudo IMA dimenzije E sad, za 650 ne znam. Jedino da neko sa RD03 premeri na svom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa nalepnicom koja ide preko tanka. Losa je slicica i ne mogu da odredim tacan oblik. Postavicu ostatak. RD03.zip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovoga što sam ja opravio RD07a.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Decembar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš najbolje rešenje, provuci dve žice od 2.5 mm2 direktno od akumulatora (preko dodatnog osigurača od 20 A) do farova napred. Moraš da koristiš 2 relea, jedan za dugo, jedan za kratko svetlo. Dovedeni plus ide na nožicu 30 oba relea. Sa nožice 87 ide na oba H4 duga svetla sa jednog relea i na oba H4 kratka svetla sa drugog relea, Dovedeni minus ide na nožice 85 oba relea i na minus H4 sijalica. Sa jednog dotadašnjeg konektora za farove uzmeš žicu od kratkog svetla i to staviš na nožicu 86 onog relea kojeg si povezao na H4 sijalicu - kratko svetlo. Isto to - žicu od dotadašnjeg dugog svetla na 86 relea za dugo H4- Dok dlanom od dlan, gotovo Za ovu akciju treba da skinineš bočne plastike i rezervoar da bi sve lepo provukao, povezao i učvrstio vezicama. hvala na detaljnim uputama sve skupa kad cu radit ne ce biti tesko s obzirom da ce sve biti (ustvari je) rastavljeno jer cu pjeskarit i uredit ram moram jos gnjaviti, koje su karakteristike releja? obicni automobilski su inace 30A. http://www.proelectr...0022080229c.jpg Da, baš taj od 30 A, nebitno da li sa 4 ili sa 5 izvoda (onda je jedan višak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...