b2man 236 Napisano Mart 15, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @gosa hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan @gosa hvala druze nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dve cake 1) Odnosi se na RD03 i RD04. Filter za vazduh se nalazi na levoj bocnoj strani. Sta je problem? Posto su nam motori stariji, dogadja se cesto da izduv pocne da pusta. Gasovi se vrtloze i dobar deo ulazi u filter za vazduh, otvor za usis je okrenu ka zadnjem delu motocikla. U tom slucaju imate 2000-3000km do ciscenja filtera za vazduh ili njegove zamene. Krpite lonac na vreme! 2) Odnosi se na RD03 - kada vozite petom brzinom, brojke na obrtometru mozete gledati i kao potrosnju u litrima na 100km Provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan 2) Odnosi se na RD03 - kada vozite petom brzinom, brojke na obrtometru mozete gledati i kao potrosnju u litrima na 100km Provereno! Ovako nesto je i kod Dominatora. Eto sta je Honda , i potrosnju ti pokazuje na tabli. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam jedno pitanje.. Posto sam se dovatio malo "veceg" projekta oko moje africe, na red stizu farovi.. Obezbedio sam H4 bi-xenon za oba fara.. E sad, posto sam skoro to rasturio i uvideo da ulosci za H4, koje sam kupio ne mogu da stanu u promer rupe na faru.. Sto znaci nisu one standardne balonjarke kao sto sam mislio.. Nego je ovde totalno neka druga prica nisam se susreo sa ovim ranije.. Pitanje, da li postoji neki poseban ulozak za taj far da bi lepo legla H4 ili moram na ovaj nacin: http://www.qsl.net/iz7ath/web/home_eng.htm Kako ste vi resili taj "problem"? U pitanju je rd04.. model iz 91 god.. Hvala na odg.. Radio sam i full farbanje i td.. bice slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte malo linkove na ovom sajtu da vidite kako se vozi Africa http://www.francescocatanese.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan matijak, jel tebi treba ona prednja plastika ili ne? ono ako nećeš, mogla bi da posluži ko pritiskač za kupus sledeće sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 20, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte malo linkove na ovom sajtu da vidite kako se vozi Africa http://www.francescocatanese.com/ Ne znam za ostale, ali ja je upravo tako i dozivljavam .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vala i ja Jest' da još puno 'leba treba da pojedem do bar malčice slične vožnje, ali nema veze Sjajan sajt, sjajne fotke. Šteta što ne znam italijanski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 20, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan zna google http://translate.google.com/#auto|en| a lik dzhevra kao da ne postoji sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 21, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što ne znam italijanski I shteta shto nema vishe video klipova :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Mart 21, 2010 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo, a mozda nekom i pomogne Imao sam dva problema sa Afrikom: 1. Kada ubacim u prvu i drzim pritisnuto kvacilo motor vuce unapred. Nije pomoglo stelovanje sajle. 2. Po toplijem vremenu ili kada se duze vozim po gradu zapinje prilikom prebacivanja iz prve u drugu brzinu. Oba problema resena zamenom ulja. Danas sam sipao Motul 5100, a ne znam sta je pre bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 22, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo, a mozda nekom i pomogne Imao sam dva problema sa Afrikom: 1. Kada ubacim u prvu i drzim pritisnuto kvacilo motor vuce unapred. Nije pomoglo stelovanje sajle. 2. Po toplijem vremenu ili kada se duze vozim po gradu zapinje prilikom prebacivanja iz prve u drugu brzinu. Oba problema resena zamenom ulja. Danas sam sipao Motul 5100, a ne znam sta je pre bilo. Identicne probleme sam nekada davno imao sa Yamahom DT80 .. I takodje sam resio problem drugim uljem u menjachu (poshto je cvaja u pitanju) Zashto je to tako nemam pojma, ali definitivno valjda gustina i sastav ulja utichu na lamele .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 483 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Ja sam se zimus zezao malo u garazi -pravio crash barove i jos po nesto. Fotke sam postavio u "sam svoj majstor" : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51387.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, AT kao prvi motor? Hteo sam TA ali ne mogu da nadjem dobar, a par dobrih mi je pobeglo za sec. E sad nude mi AT '97 god registrovanu narednih god dana. Mislim da je Ljubicaste boje, rekli su mi da je stanje A1. Ne znam sta to znaci, cena je 2000 jebvrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Mart 31, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To je cena DZABE za to godiste. Ako se kojim slucajem ispostavi da to nije to (sumnjiva mi mala cena), evo ti jedna proverena http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=51368.msg780960#msg780960 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 31, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje, AT kao prvi motor? Hteo sam TA ali ne mogu da nadjem dobar, a par dobrih mi je pobeglo za sec. E sad nude mi AT '97 god registrovanu narednih god dana. Mislim da je Ljubicaste boje, rekli su mi da je stanje A1. Ne znam sta to znaci, cena je 2000 jebvrica. stanje A1 97 god. 2000 eur. Proveri ti jos jednom i stanje i god Ako je kao sto su ti "rekli" casti ih sa jos 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Tako su mi rekli, ja treba da je vidim tek. Mene vise zanima moze li to za 1 motor. Nisam bas mnogo vican voznji?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan U 97-moj godini ne postoji ni gram ljubicaste . Slikaj i pitaj ovde ili ...http://bikers.in.rs/forum/ http://www.xrv.org.uk/wiki/index.php/Africa_Twin#Colour_Schemes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 31, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Afrika kao prvi motor,i nisi vican voznji.. nije ti najbolja solucija.Bilo bi bolje da krenes sa nekim manjim i laksim za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 31, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sto Dzime, ako je chovjek jak u nogama i rukama sta mu fali.Gas ga sigurno nece prepasti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, slikacu je pa cu postaviti slicke. Po ovome ona bi trebalo da je 93 ili 94 god. Ako ne bude valjala bar znam gde ima valjana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xexexexexexexexexe pa nije da sam slab. Oko 190 i 95 kg, sto se tice visine i tezine, snage ima dovoljno. Za nju se ne brinem ali ako kazes da nije..... da li je bolja solucija TA???? Nemam nista protiv tvog misljenja, da me ne protumacis pogresno, naprotiv cenim ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na TA ces izgledati kao da si uzeo motor od mladjeg brata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 1, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to malo Dzima bota cimam ;D AT ima sasvim dovoljno snage za svoju namjenu a ova sto je od Ace ti je sigurno dobra (pogledaj samo kako je sredio ono traktorche Xl ) Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...