jorga83 112 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koja oblast je u pitanju, ali mislim da nema mnogo slicnosti... Prosto i rd07a se razlikuju u el.intalaciji u zavisnosti od trzista za koje su radjene...tako da ipak zavisi na sta se misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 24, 2020 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban vizir za Honda Africa Twin RD07. (ne RD07a) Info ovde ili pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 24, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Libero said: Potreban vizir za Honda Africa Twin RD07. (ne RD07a) Info ovde ili pp. Original? Ako ne, Ivan radi vizire.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 24, 2020 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve opcije su prihvatljive. Najradije bih kupio gotov (originalni ili pravljen) bez odlaska kod Ivana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 24, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Libero said: Sve opcije su prihvatljive. Najradije bih kupio gotov (originalni ili pravljen) bez odlaska kod Ivana. Ja sam porucio od Ivana, poslao mi postom, nisam ni isao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 24, 2020 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je promena u odnosu na ranija vremena kad je insistirao da mu se donese maska. Kontaktiraću ga da vidim da li ima na stanju i da li šalje na adresu. Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 24, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Libero said: To je promena u odnosu na ranija vremena kad je insistirao da mu se donese maska. Kontaktiraću ga da vidim da li ima na stanju i da li šalje na adresu. Hvala za info. Ako nema, onda napravi pa posalje, tako je bilo u mom primeru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Octobar 25, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto i kod mene, poručio i poslato.... U mom slučaju prijatelj mi je pokupio, nije brzom poštom slato.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taske1991 9 Napisano Novembar 25, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Borca Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam je jos potreban stender centralni imam ja na africi pa mozete dimenzije da uzmete da napravite a i u bg sam tacnije borca 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Prosle zime je pustio par kapi antifriza, kasnije na servisu majstor nije mogao da utvrdi odakle, tokom leta ni kap nije pustio i kako je sad krenulo hladno vreme opet je poceo, samo sto sad bas pusta Koliko sam uspeo da vidim pusta odavde negde Sad je parkiran do proleca svakako Sta da ocekujem od servisa ako neko zna Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10188 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ukrte se creva po hladnoći. Lako može da se desi da bi dotezanjem neke od šelni rešio kapanje rashladne tečnosti. Imao sam sličnu situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da je na ovom delu gde se spajaju cevi sto idu u glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ipak proveri i da nije jedno od creva koja se navlace na cevcice pri vrhu stublina. Upali da radi pa prati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoHonda 10 Napisano Decembar 10, 2020 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno napuklo crevo ispod selne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 10, 2020 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 19, 2020 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco i kolege bajkeri... Posle supersporta, supermotoa i sport turera, razmisljam o maksi enduru sada... Jel poznaje neko ovaj motocikl, vlasnika, itd? Honda Africa Twin XRV 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin XRV 750, 1990. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 84000 km, Novi Beograd. Cena 1.700 € - Motori -... PS Pored kraljice pustinje, razmisljam jos o caponordu, varaderu i v-stromu... Budzet ce na kraju odluciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Bozic svima malo mi je bilo dosadno,pa sam resio da osvezim Africku kraljicu,malo da ocistim srafcice,obrisem prasinu i tako jos po neke sitnicePoslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 7, 2021 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Ko će to da sastavi posle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis,pa moracu ja sam,kako sam skinuo tako cu i da vratim...valjda Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3001 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo te u "garaži" :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 21, 2021 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koje ulje najbolje da se stavi u "vile" i koja količina, za rd07.Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Januar 21, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan SAE 10W, 650ml po stapu. Sto se marke ili proizvodjaca tice zaista ne znam koje se kako pokazalo, ja sam sipao ipone i za sada je sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Januar 21, 2021 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan On 9.12.2020. at 21:45, miketa je napisao: Prosle zime je pustio par kapi antifriza, kasnije na servisu majstor nije mogao da utvrdi odakle, tokom leta ni kap nije pustio i kako je sad krenulo hladno vreme opet je poceo, samo sto sad bas pusta Koliko sam uspeo da vidim pusta odavde negde Sad je parkiran do proleca svakako Sta da ocekujem od servisa ako neko zna Hvala majstor taj nezna sta treba da se uradi , skini osigurace i pomeri cilindar u stranu i zameni gumicu o ring, pa posle namaknes na drugu stranu i zamenis drugu i vratis osiguranja tako sam i ja radio isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za iskusne , imam zadnji wilbers amortizer sa stelovanjem... Puklo mi je crevo od amortizera do prijemnika ulja , da li mora se puni posebno ulje ili moze to samostalno da se odradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...