jbrtka 8 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa joskm,ali me brine ta ugradnja,da li ima mesta?zbog toga i pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano April 26, 2019 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesta, ne brini. Ugradio sam ih veliki broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš neku sliku,kako je postavjen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano April 26, 2019 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E nemam, na zalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam rastavio,morace ipak kod električra.neko je vec stavio neki drugi regler od Ducatija,i imao je na sebi ventilator,koji ja nisam cuo da je ikad radio.kada sam skinuo buksnu,2 kleme su vec pocele da se tope,i smrde na izgoreno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Despot66 0 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Vranje Motocikl: Honda XRV 750 rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nov sam na sajtu pa da se predstavim. Srdjan iz Vranja, odnedavno sam vlasnik Honde afrike XRV 750, pa bih da pitam gde mogu da nabavim klizac pogonskog lanca jer je bas pri kraju. Trazio sam na netu ali bez uspeha i naravno malo bih da mu osvezim boju, pa ako imate nekog da preporucite sto se tice izrade nalepnica voleo bih da cujem vase preporuke. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Despot66 said: Pozdrav nov sam na sajtu pa da se predstavim. Srdjan iz Vranja, odnedavno sam vlasnik Honde afrike XRV 750, pa bih da pitam gde mogu da nabavim klizac pogonskog lanca jer je bas pri kraju. Trazio sam na netu ali bez uspeha i naravno malo bih da mu osvezim boju, pa ako imate nekog da preporucite sto se tice izrade nalepnica voleo bih da cujem vase preporuke. Hvala unapred hamart - Kettenschleifer Schwingenschutz Honda XRV 750 RD04 Africa Twin 1990-1993 WWW.HAMART.AT Kettenschleifer, Schwingenschutz, original Honda Ersatzteil Honda Teilenummer 52170-MS8-005 für Honda... Ja sam ovde porucio , preko drugara u bec... pa mi je on poslao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonel 9 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Despot66 je napisao: Pozdrav nov sam na sajtu pa da se predstavim. Srdjan iz Vranja, odnedavno sam vlasnik Honde afrike XRV 750, pa bih da pitam gde mogu da nabavim klizac pogonskog lanca jer je bas pri kraju. Trazio sam na netu ali bez uspeha i naravno malo bih da mu osvezim boju, pa ako imate nekog da preporucite sto se tice izrade nalepnica voleo bih da cujem vase preporuke. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano April 29, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, od skoro vozim Rd07 iz Novog Sada sam pa ako ima neko da proda Auspuh da nije fabricki neka se javi...unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 2, 2019 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan On 1/25/2019 at 10:59 AM, Jation said: Cao svima! Dugo nisam bio aktivan na forumu ali eto mene nazad sa Afrikom koju kupih proslog leta. Budzim nesto i sredjujem na nedeljnom nivou tokom ove zime tako da bi bilo fer da sam tu i podelim sa vama neka resenja ili pak pitam za neki savet. Evo na primer, prosle godine sam se mučio sa onim plastičnim zupčanikom u pužu za brzinomer i nigde nisam mogao da nadjem nov ili polovan po razumnoj ceni. Na kraju sam iskopao 3D model tog zupčanika, malo ga doterao u 3D Max-u i isprintao ga za 500 dinara. Eto ga! Radi posao vec 5000km. Ako neko ima isti problem, neka mi se javi slobodno! Vidimo se negde na putu! Srdačno, Jation Treba meni 2 kom poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Maj 4, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko prepravljao fabricki auspuh od rd07?Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Maj 4, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na 4000 obrtaja ide 90km na sat a na 4500 obrtaja 100 na sat. Kako je kod vas?Meni je 4300 - 100km/h...skroz zadovoljanPoslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2019. at 11:23, bosnjak je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan On 25.1.2019. at 10:59, Jation je napisao: Cao svima! Dugo nisam bio aktivan na forumu ali eto mene nazad sa Afrikom koju kupih proslog leta. Budzim nesto i sredjujem na nedeljnom nivou tokom ove zime tako da bi bilo fer da sam tu i podelim sa vama neka resenja ili pak pitam za neki savet. Evo na primer, prosle godine sam se mučio sa onim plastičnim zupčanikom u pužu za brzinomer i nigde nisam mogao da nadjem nov ili polovan po razumnoj ceni. Na kraju sam iskopao 3D model tog zupčanika, malo ga doterao u 3D Max-u i isprintao ga za 500 dinara. Eto ga! Radi posao vec 5000km. Ako neko ima isti problem, neka mi se javi slobodno! Vidimo se negde na putu! Srdačno, Jation I meni bi trebalo 2 komada, i ako bi bilo volje da se posalje za Cg??? http://www.posta.rs/struktura/lat/posalji/paket-medjunarodni-fizicka-lica.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.5.2019. at 20:04, apic13.goran je napisao: Da li je neko prepravljao fabricki auspuh od rd07?Unapred Hvala Ja sam stavio od Roberta iz Ade,i imam onaj stari sto je bio na njoj.mislim da ni taj nije original,ali nigde nisam video oznaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan sa tim auspuhom od Roberta ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde je relej od zmigavaca na Africi rd07 stavio sam druge zmigavce sa slabijim sijalicama i sad brzo trepce kao da sam led stavio.Pa bi probao da stavim drugi relej da vidim HOCU LI NESTO DOBITI.Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Maj 15, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima da prodaje zastitu kod pumpe za rd07?Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2019. at 21:58, apic13.goran je napisao: Da li neko zna gde je relej od zmigavaca na Africi rd07 stavio sam druge zmigavce sa slabijim sijalicama i sad brzo trepce kao da sam led stavio.Pa bi probao da stavim drugi relej da vidim HOCU LI NESTO DOBITI.Unapred Hvala Na RD04 relej je bio iza satova (iza prednje maske) pretpostavljam da je na istom mestu i na rd07. Ja sam imao isti problem i montirao sam neki relej sa aliekspresa na kom je bilo moguce stelovati brzinu treptanja, bio je bukvalno plug & play, radio sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi nosac ovaj original ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Jak miris benzina dok motor radi. Kao da nema dobro sagorevanje. Mislite li da je smeša u pitanju ili nivo plovka? Inače motor radi perfektno ako izuzmem ovu anomaliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se benzin oseca kada palim pod sauhom, znaci visak benzina je jedan od uzroka. Sent from my PLK-L01 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li u Srbiji da se kupi set za reparaciju karburatora? RD07 Inače nađoh na ebay ali sa nekim oznakama koje ne mogu da rastumačim. To su: KX-1389; KX-1390; KX-1393. Koliko shvatih podela je po godištima. Za 93 godište treba KH1389 recimo a vidim da prodaju i KH-1393 za ovo godište. Ponajviše nisam siguran da li ovaj set menja i snagu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2019. at 8:04, dale11 je napisao: Kako si zadovoljan sa tim auspuhom od Roberta ?? Prezadovoljan sam,hjma jako lep zvuk,i s obzirom,da je pre bio neki nabudzeni,ouaj joj mnogo lepse stoji.kako sam zahtevao,tako mi je Robert odradio.svaka mu cast. 20180707_175706.jpg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Maj 25, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi desni hladnjak za rd04 ... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...