hitman 355 Napisano Septembar 18, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Makina danas rasturena! Skinuti cilindri i epilog je ODLIČAN!!! Menjaćemo gumice ventila koje su otišle u večna lovišta Zamenućemo i karike, kad je već otvorena, mada su još ispod servisnog limita. Ostaje i da se ušlajfuju ventili, kako mi se čini na zadnjem cilindru izduvni ventil nije baš najbolje zatvarao i tu se dešavalo dosta "sranja" Ostalo je sve u perfektom stanju!! :sampion: Eeeeeee, HONDA je to! Stvarno, napisi cifre na kraju ... Negooo, a sto to ne uradi na zimu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ruku će da budu (valjda) badava Motor je kod Pere i Marka koji je bio Saghmeisterov serviser na Dakaru! A cene delova ćemo da vidimo ove nedelje. Nisam čekao zimu jer mi je bilo već žao da je vozim, a troši ulje. Nemam drugo prevozno sredstvo pa sam zbog toga otezao sa popravkom. No, ukazala se prilika da pozajmim TA i čim je stigao, rešio sam da teram AT kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika koje se retko viđaju: AT u delovima Prvo smo skinuli agregat sa rama: Onda je detaljno opran agregat, pošto je bio pun blata i svega sa Debelog brda, Golije, Kraljeva..... majstor Marko je mislio da rastavljamo Super Teneru pa je požurio da pomogne sa adekvatnim alatom: I na kraju, skinuti cilindri: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sada bi trebalo hitno nabaviti delove Gde mogu u Srbiji da kupim (i pošto) sledeće: set karika (x2) gumice ventila (x6) set zaptivača Ostalo je sve OK na makini i jedva čekam da je sastavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Septembar 19, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik, Bera sa foruma, Gabor Sagmaister 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, Aco! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Septembar 21, 2011 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jager otvorio agregat, zanemeo forum!!! :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja, no majstor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Salji brate slike ovo je jedinstvena prilika da se vidi rasklopljena Africa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne otvara slike ne mogu da ih vidim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 22, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sada se vide slike. Imao sam problema sa serverom na kom mi je hosting 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Septembar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a koji ti se nalazi u drugoj sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Delovi za Transalp - 2X55 evra karike, 2X28 evra dihtunzi, 6X8 evra gumice, ruke oko 70-80 evra...ostale sitnice 370 evra sve u 3T-racing u Balosavi. Posle 12000 km i dalje ulje ne troši. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ima li kakvih novosti? P.S. potreban mi je zadnji desni fuzaster (ne nosac fuzastera, samo fuzaster) za RD 04 mada mislim da odgovara od svih, ako ima neko ili zna nekog ko ima jedan viska nek mi se javi pa da se dogovorimo, rad sam da otkupim ili da primim na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Čekam cene za delove još uvek. Nešto malo informacija koje sam dobio su me blago rečeno zaprepastile! Skupo, da skuplje ne može biti Ali šta je tu je... popravićemo je, baciti je svakako neću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ima li kakvih novosti? P.S. potreban mi je zadnji desni fuzaster (ne nosac fuzastera, samo fuzaster) za RD 04 mada mislim da odgovara od svih, ako ima neko ili zna nekog ko ima jedan viska nek mi se javi pa da se dogovorimo, rad sam da otkupim ili da primim na poklon I meni fali desni fuzaster za suvozaca, tako da ako neko ima dva komada neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 26, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Čekam cene za delove još uvek. Nešto malo informacija koje sam dobio su me blago rečeno zaprepastile! Skupo, da skuplje ne može biti Ali šta je tu je... popravićemo je, baciti je svakako neću http://zsf-motorrad.de/en http://www.cmsnl.com/honda-xrv750p-africa-twin-1993-it_model7066/ http://www.bike-parts.fr/moto-honda-identification-XRV750P-13335.html http://www.wemoto.com/bikes/Honda/XRV_750_P_Africa_Twin_RD07/93-94/ http://www.termoli.tv.it/directory/index.htm http://www.hamart.at/shopG/index.php aj srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo pošto sam na godišnjem malo sam se zabavio u garaži oko motora a evo šta malo sam ga digao a evo i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A evo i zadnji kraj sam malo odigao.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gogo, da nisi malo mnogo digao zadnji kraj? Vjerujem da znaš da ciklistika, tj upravljivost motora više nije isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i mora copava da se menja i centralni.. i kochiona creva... nego, ok za zadnji deo, ima ovaj fazon koji si ti odradio i ima ovo sa duzhim stranama: http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=15591925&postcount=9102 http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=15592069&postcount=9105 nego ovaj prednji, el si video negde ovo ili si sam smislio? izvini na chudnom pitanju ali bash me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam jeli previše nisam na statistiku ni računao ovo je sve slučajno danas se desilo pošto sam se malo dosađovao a par puta dosad sam nasio oklopom i onda sam odlučio to napraviti a sve je za par poteza vraćeno u tvorničku varijantu ako je previše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Obično se rep diže/spušta tako što se dog bone (ovaj deo na slici koji visi sa zadnjeg amortizera) krati/produžava. Ok je ako se igraš sve dok znaš šta radiš, treba sve probati i vidjeti kako radi. Siguran sam da ćeš primjetiti da se motor u vožnji ne ponaša isto. Mislim da ćeš se ipak na kraju vratiti fabričkim vrijednostima, jer one nisu tek tako kakve jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Obično se rep diže/spušta tako što se dog bone (ovaj deo na slici koji visi sa zadnjeg amortizera) krati/produžava. Ok je ako se igraš sve dok znaš šta radiš, treba sve probati i vidjeti kako radi. Siguran sam da ćeš primjetiti da se motor u vožnji ne ponaša isto. Mislim da ćeš se ipak na kraju vratiti fabričkim vrijednostima, jer one nisu tek tako kakve jesu pa ništa još nisam rekao ali sam tio probati ako ništa jer mi je potrebna ta visina i radi mene i radi terena a ako moradnemo vraćati se ništa nismo ni izgubili dvije matice i jedan šaraf su u pitanju malo mašte i vremena i to je to... A šta misliš kako bi ponašanje trebaalo biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Volio bi čuti i mišljenje nekoga ako je ovo probao dali to funkcijonira ili.... Ja se danas nisam vozio nigdje osim par metara dok sam probao a na prvi dodir nisam ništa neobično primjetio osim što je viši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...