jager 3446 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da instaliraš neki oiler, za početak? Štedi bre tu curu za skidanje točka kad se probuši guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ma bre dosta mi je dizanja motora i dizalica i klocni i svega... svako podmazivanje i pranje lanca, zamene lagera, lanchanika, gume,... ja kakav sam baksuz radim ove stvari 10 puta godishnje... i na putu kad uzmem da krivim motor na copavu sa koferima a devojka se zavlachi da podmazhe lanac... odbijam da to radim i ove godine zarad 50€ i 3-4kg manje/vishe na motoru Tako je, bre, stender je stvarno korisna stvar! Salimo se kum i ja malo - ustvari smo dosli da vam cestitamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 11, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan znash shta je fora sa automatskim podmazivachem.... ja menjam sprejeve u zavisnosti od podloge.. imam za blato i prashinu i za put... pa posle pranja prskam onaj gde sutra vozim... a i sa podmazivachem moram da perem lanac tako da mi opet treba centralni... a i varim vece stopalo na copavu pa ne mogu vishe da naginjem na nju... bla bla bla bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Док Африку доведеш у стање мотора: вари, доваруј, менјај, докупљуј, измени, додај, измисли, смањи, повећај, скрати, још само ово... Аууууу... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 11, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa shta cu kad sam imao sudar navikao da petljam... i zaneo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se neko od Vas zapitao zašto se Tarabaši prebrojavaju, već ih je do sada preko 20. Mene sada lično interesuje koliko ima nas Afrikanaca? Na prvo mesto bi naravno stavio Jagera kao najvrlijeg, pa Gošu, ostali ne zamerite. Pa da počnemo 1. Jager 2. Goša 3. Aćimo 4. Zippacope 5. Hitman 6. Igorak 7. Sanmikele 8. Sejtan 9. Twin 10. SmokeS 11. Sveštenik 12. Hacky 13. Ribolovac 14. Chomsky 15. KingRope#34 16. Popaj 17. Jimmy 18. Matijak 19. Aleksandra 20. Boban 21. Aco Honda 22. Vld 23. Djomla 24. Afri 25. Zmijasmuk 26. quasaar 27. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 12, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel se neko od Vas zapitao zašto se Tarabaši prebrojavaju, već ih je do sada preko 20. Mene sada lično interesuje koliko ima nas Afrikanaca? Na prvo mesto bi naravno stavio Jagera kao najvrlijeg, pa Gošu, ostali ne zamerite. Pa da počnemo Pa ostalo im samo da broje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan 27. exmen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan znash shta je fora sa automatskim podmazivachem.... ja menjam sprejeve u zavisnosti od podloge.. imam za blato i prashinu i za put... pa posle pranja prskam onaj gde sutra vozim... a i sa podmazivachem moram da perem lanac tako da mi opet treba centralni... a i varim vece stopalo na copavu pa ne mogu vishe da naginjem na nju... bla bla bla bla bla nikada ne perem lanac, i koristim aut.podmazivac. na offu ga odvrni vise da curi, na asfaltu smanji i sve ce biti ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan 28. Poly Ako nekog zanima komplet LED stop za rd04 neka se javi na pp.. Pravljeno od plexija.. Samo se nasrafi i naravno spoje zice Ne znam da li pasuje na rd03.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 12, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 29. rusic 30. Dane@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ fala kolega dobijesh film u ponedeljak, dobio sam ga nazad elem, ovaj spisak za rd07 centre stand neka raste do kraja meseca, da se svi sastave sa parama/platama pa da zovemo da se to uradi... taman de sa ne nakupi previshe ljudi, bice glavobolja oko organizacije http://www.africatwin.co.uk/africatwin/centrestand.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo dobar spisak, neki od navedenih voze TA. Ali u svakom slučaju, voze HONDE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan + motoljuba + nikola1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa rezervoarom na RD07. Zapušio se odušak, te u rezervoar nije ulazio vazduh. Pumpa za gorivo je toliko jaka da je bukvalno USISALA stranice rezervoara i to poprilično, za jedno 4 cm sa obe strane. Ceo se spljoštio... E sad, skinut je rezervoar, odušak odčepljen i kompresorom "naduvan" rezervoar. Vratio se u prvobitni oblik, ali sa obe strane sada imam po jednu liniju, kao da sam opizdio sekirom. I na Africi je rezervoar mutavo urađen, pa nema šanse da se do ovog oštećenja dođe iznutra. Ima li iko kakvu ideju? Ili samo git+farbanje? Ili već kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo dobar spisak, neki od navedenih voze TA. Ali u svakom slučaju, voze HONDE! A nema ni mene!!! Od kada Vam je ovaj spisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa rezervoarom na RD07. Zapušio se odušak, te u rezervoar nije ulazio vazduh. Pumpa za gorivo je toliko jaka da je bukvalno USISALA stranice rezervoara i to poprilično, za jedno 4 cm sa obe strane. Ceo se spljoštio... E sad, skinut je rezervoar, odušak odčepljen i kompresorom "naduvan" rezervoar. Vratio se u prvobitni oblik, ali sa obe strane sada imam po jednu liniju, kao da sam opizdio sekirom. I na Africi je rezervoar mutavo urađen, pa nema šanse da se do ovog oštećenja dođe iznutra. Ima li iko kakvu ideju? Ili samo git+farbanje? Ili već kako? sledeci pit kupi crnu, manje ce da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne prednje kočione pločice(oba para) za RD04. Dolaze sve varijante u obzir sa cenom ne preko 4500RSD za oba para. Ako neko ima da proda neka se javi na PP. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan sledeci pit kupi crnu, manje ce da se vidi Ma kod mene nije puk'o lak dok nisam naduvao rezervoar nazad na stari oblik Tek posle su te linije došle do izražaja... jbg. Nije da mi sad nešto preterano smeta, čisto estetski. A crna.... paaaaa... nije ti loša ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 15, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nervozni je prodao friku Quasaaru, GS prodao Hitmenu. Zato vam fali Maxa - Busmanov sin. A fali i Busman licno! ** Plocice imas u KDM Systems (Nissin) i Gevari (Carbon Lorraine). Mislim da ne prelaze 3500 dinara, ali nisam 100% siguran u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nervozni je prodao friku Quasaaru, GS prodao Hitmenu. Zato vam fali Maxa - Busmanov sin. A fali i Busman licno! ja sam Hitmen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 15, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aha, onda moja greska. Mislio sam da sam na Hitmenovoj frici video onaj nosac GPS-a sa Touratech nalepnicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Hitmen A ja mislio da si Kepo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aha, onda moja greska. Mislio sam da sam na Hitmenovoj frici video onaj nosac GPS-a sa Touratech nalepnicom. sad je na hitmenovoj africi, u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6148 Napisano Februar 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čuvajte se Aćimoa Vrlo uskoro će se pojaviti sa najbolje sređenom Afrikom u gradu a i šire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...