Jump to content

Moto Zajednica

Honda Africa Twin

Recommended Posts

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

e da, ako niste znali za ovaj sajt:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://zsf-motorrad.de/product/135130&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhinUmUgc8-8oQ4tg3L0ZeMkcsjIlA

zsf-motorrad.de imaju sve delove, bukvalno sve, svaki shraf, lampica, gumica... ufff.. naravno cene odvaljuju ali ako nekom treba neka glupost koju drugachije ne mozhe da nabavi, ovi imaju :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 579 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Drustvo pomagajte. Trebaju mi hitno oznake koyo lezajeva tockova za rd04.

edit: nasao, oznake su iste kao i one sto je Lalajko stavio za SKF :ups:

• Svrati ponekad, 405 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd04

Drustvo pomagajte. Trebaju mi hitno oznake koyo lezajeva tockova za rd04.

edit: nasao, oznake su iste kao i one sto je Lalajko stavio za SKF :ups:

Nema veze, brojcana oznaka kod lezaja je standardizovana..

Samo imas prefiks KOYO ili SKF ili neki treci prozvodjac..

Najbolje ih skini, ponesi sa sobom u prodavnicu lezaja i reci dajte mi ovakve :moto3:

Tako sam i ja... Ili samo procitaj brojcanu oznaku sa njih.. To ti je sigurno.. ;)

• Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova
  • Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42)

Ljudi da li postoji malo veci (vislji) fabricki vizir za RD03? Ako postoji gde moze da se nabavi? Kupio bih i polovan ako neko ima na prodaju..

Pozz! :)

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Ljudi da li postoji malo veci (vislji) fabricki vizir za RD03? Ako postoji gde moze da se nabavi? Kupio bih i polovan ako neko ima na prodaju..

Ne znam da li mora bash da bude fabrichki, ali ukoliko mozda ne znash za ovo, svakako je dobra preporuka 0takoje.gif

http://forum.bjbiker...-srbijeby-ivan/

Pozdrav ..

Ne znam da li mora bash da bude fabrichki, ali ukoliko mozda ne znash za ovo, svakako je dobra preporuka 0takoje.gif

http://forum.bjbiker...-srbijeby-ivan/

Pozdrav ..

Pa u sustini ne mora fabricki, mada bih to najradije stavio ako postoji. Vidjao sam RD03 primerke sa visljim vizirima koji mi deluju kao fabricki jer imaju onu plavu liniju na donjoj ivici kao ovaj na slici. U svakom slucaju Ivan bas lepe vizire pravi koliko vidim, tako da cu ga kontaktirati verovatno. Hvala druze!

pozz! :)

9jS34_13138024xrv2065020afric.jpg

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ovaj vizir je za mene cist promasaj. Sa njim ces dobiti turbulencije od koga ce ti se raspasti kaciga. Ili original vizir gde ce vetar da te sece ispod kacige, ili zidaj plastiku u visini ociju.

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Ovaj vizir je za mene cist promasaj. Sa njim ces dobiti turbulencije od koga ce ti se raspasti kaciga. Ili original vizir gde ce vetar da te sece ispod kacige, ili zidaj plastiku u visini ociju.

Slazem se sa kepom, imao sam ovakav vizir i za covjeka moje visine (182cm) turbulencije pogadjaju bas u gornji dio kacige. Sad sam uzeo od Ivana visi vizir, pa cekam priliku za testiranje :) .

Slazem se sa kepom, imao sam ovakav vizir i za covjeka moje visine (182cm) turbulencije pogadjaju bas u gornji dio kacige. Sad sam uzeo od Ivana visi vizir, pa cekam priliku za testiranje :) .

Ja od kako imam motor, imam taj mali vizir i nisam primetio neke posebne turbulencije pri uobicajenim brzinama (do 120). Sad ja nisam puno vislji (185), pa pretpostavljam da bi i meni pravio turbulencije oko kacige. Meni lepo izgledao pa se zato interesujem za njega. Ocigledno je onda bolja varijanta da se sa Ivanom dogovorim, ukoliko budem menjao.

Hvala ljudi!

pozz :)

Koji mali vizir, daj sliku.

Evo ga, mislim da takav ima najveci broj RD03.

lTCzo_picture205b.jpg

Mozda se nisam dobro izrazio u prethodnoj poruci, sa ovim nemam problema, nego bi sa onim vecim verovatno imao. :)

pozz!

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ja sam na RD03 imao baš taj produženi vizir. Mogu da vam kažem da je Kepo apsolutno u pravu. Turbulencija mi je tako cimala glavu levo-desno da sam već popižđavao... Ili redovni MRA vario, ili da ti Ivan napravi nešto na taj fazon.

Ili, ne diraš ništa i voziš sa tim kratkim :)

Pa neki jaci off ne planiram, jer mi je malo tezak motor. Najvise bih voleo jos jedan manji da nabavim za takav posao ;) Ali u svakom slucaju ce tako biti, ili ostaje mali vizir ili cu se nesto sa Ivanom dogovoriti.

Da, motor je inace kupljen od Jovice sa Uba avgusta ove godine za 2200e, ali sto je najzanimljivije neispravan. Tamo sam probao motor i sve je super radilo. Kada sam doneo motor kuci i krenuo u prvi krug, prestao je 1 cilindar da radi (povremeno). CDI naravno. Trgovinu bih mogao okarakterisati kao neprijatno iskustvo, ali se meni motor svideo i uzeo sam ga. Ali uz pomoc interneta, ovog foruma i cika Joske kvar smo stari i ja otklonili i odradili kompletan servis (ventili, karbovi itd.) Eto, ukratko. :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Druže, ja sam često u Kneževcu, tamo mi je sin. Reče mi da je video tvoju Afriku. Mislim da se moramo naći, pa da ti objasnim kako imaš savršen motor za off! :D

Druže, ja sam često u Kneževcu, tamo mi je sin. Reče mi da je video tvoju Afriku. Mislim da se moramo naći, pa da ti objasnim kako imaš savršen motor za off! :D

Hehehe, nisam ni znao koliko mi je poznat motor :D Naravno, kad dodjes za NK slobodno me potrazi, stanujem u samom centru (preko puta osnovne). Imamo inace jako lepu dolmu za opusteni off :)

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Da, motor je inace kupljen od Jovice sa Uba avgusta ove godine za 2200e, ali sto je najzanimljivije neispravan.

Prelijepa je, jesu ovo fabricki koferi ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja