zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja zapljunem kao novi vlasnik afrike rd o3 dali imate neku ideju gde bi mogao da nabavim ovaj deo, a da to nije centar s jer tamo kosta celih 150 evra http://zsf-motorrad.de/product/52548 sta mislite jel moguce da se ovo sranjce zavari,zalepi il tako nesto . unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U nemackoj je nesto preko 80e, pa ako imas nekog da ti donese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 19, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako na rd03 pasuje od rd07, javi se, mozda imam resenje za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Polovan , takodje Nemacka . :-\ http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=683170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Polovan , takodje Nemacka . :-\ http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=683170 cek cek, pa ovaj je za rdo3 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ni Njemacka nije sto je bila :-\. Cope, pise da je za RD03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Polovan je deo, zato je ta cena. Ali šta te briga što je polovno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako na rd03 pasuje od rd07, javi se, mozda imam resenje za tebe Fala Coa , al ne pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ni Njemacka nije sto je bila :-\. Cope, pise da je za RD03 slabo divanim Njemacki ;D kako ovo moze da se pazne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ni Njemacka nije sto je bila :-\. Cope, pise da je za RD03 slabo divanim Njemacki ;D kako ovo moze da se pazne ? Pa najbolje ti je da neka dobra dusa ,tamo, pozove i naruci na svoju adresu i naravno plati. Adresa i tel. iz linka ... Lorenz Motorräder in neuem Fenster vertr. durch: Inh. Volker Lorenz Sägemühlenstr. 42 D-29339 Wathlingen Ansprechp.: Volker Lorenz Telefon: 05144/972321 Fax: 05144/972325 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Proverite i ovde, ako vec igra polovan deo: http://www.bike-teile.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Proverite i ovde, ako vec igra polovan deo: http://www.bike-teile.de/ nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o planu B da probam da ga varim ili lepim posto je napukao? ne bi trebalo da je tu neko veliko opterecenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, sta je vama dvojici ??? Pa koji sam link postavio ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, sta je vama dvojici ??? Pa koji sam link postavio ??? :D pardon,jbo lud zbunjenog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja se isto premishljam dal preko zime da radim ovako neshto... stim shto bih ja uzimao i boano prednje plastike i blatobran: ali izadje oko 1000€ za sve delove i farbanje.... blatobran ide u kompletu sa stapovima, a oni u kompletu sa trouglovima iliti 1700e, a uzgred, ja sam kupio njihove lastike i malo se osecam kao budala, e ako pricas o rally varijanti, tu onda moras da menjas i nosac farova i farove i to zadovoljstvo kosta 600 i kusur e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 19, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i povrh svega ne znam kako je voziti taj motor sedeci sa tim rallye faring... ok kad stojim... ali kad sedim... hmmm zid ispred face... plastika koshta oko 330€ a farovi 130€ (deluju kao neke plastichne igrachkice... ko zna kako "sijaju")... nosach koshta 300€ ali je 10 puta jednostavniji od fabrichkog... to se pravi bez problema... 180€ prednji blatobran... http://www.ruggedroads.com/shop/category_66/Honda.html?sessid=SWRjNs7rbYTkX2YGp7O5l0oEpjYgEZnL4vigE6lJX7uwSt2ZIQtfYAUEuQLyEvro&shop_param=cid%3D%26 ja bih uzeo te plastike i napravio deset kopija da umanjim troshak... ili tako neka kombinacija... ali sve je to samo ideja... lozhenje chim stane kisha odo ja da se vozim... boli me uvo za repsol i boano plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 19, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jbt 100 strana nego.. ovaj lik je pravio sam pa je batalio i na kraju uzeo boano plastiku... slike poduhvata: http://www.flickr.com/photos/ricardoazevedo/sets/72157600648351813/?page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ruggedroads prodaju boano plastike, uci na tudjim greskama i ne bacaj pare( citaj mojim), ovih dana krece upgrade-ovanje moje afrike, postavicu slike cim zavrsim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 19, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma znam, zato sam i okacho link jer je boano sajt katastrofa shta je tebi ostalo da se menja na motoru? sad cu te pitam neshto na pp.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o planu B da probam da ga varim ili lepim posto je napukao? ne bi trebalo da je tu neko veliko opterecenje ako su ti otisla ona dva "zuba" od pinjona možda bi mofao i da praviš (napraviš malu rupu gde uvučeš parče žice čisto da bude "armirano" i napraviš od dvokompozitne plastike one buffalo kad iskopam kako se zove stavicu) johnynovak je nesto radio na tu temu pa cu ga pitati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ma znam, zato sam i okacho link jer je boano sajt katastrofa shta je tebi ostalo da se menja na motoru? sad cu te pitam neshto na pp.... menjam sve plastike i rezervoar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 25, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se pridruzio sekti... ja samo da se pretplatim na temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeeeeej! A i vreme ti je već bilo... ;D Može neka sličica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 25, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas ce da se slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...