Aćimo 1144 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neki polovan prednji lančanik?! Ne mora da bude bog zna kako dobar, samo da izdrži mesec-dva. Samo mi još lančanik fali i mogu da se voziiiiim Rođeni, ako pasuje od mog RD04, imaš dva komata pa da biraš. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neki polovan prednji lančanik?! Ne mora da bude bog zna kako dobar, samo da izdrži mesec-dva. Samo mi još lančanik fali i mogu da se voziiiiim Jel mora da bude od crveno-belo-plave AT ? Vici ako ne nadjes blize . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 6, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Treba da imam prednji lancacik od RD04 u poprilicno dobrom stanju, pogledacu sutra na tavanu, pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da imam prednji lancacik od RD04 u poprilicno dobrom stanju, pogledacu sutra na tavanu, pa ti javljam. Imaš li ti još nešto na tom tafanu za ove naše krave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 7, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam sajlu za slepovanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Januar 7, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, ovo mora da je zabolelo ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ni ruke mu nisam primetio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Januar 7, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ni sudija ih nije video koliko je nizak udarac bio ! ( slatko sam se smejao bar 5 minuta, sto je za ovaj istorijski trenutak u kom se trenutno nalazimo, baš, baš mnogo ) Doduše i on tu sajlu drži na tavanu jer sa onih 400 ccm ne može da povuče ni malo tele a kamoli toliku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 7, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sajlu za slepovanje A zato si je tražio na Kučaju!? Ne brini za sajlu, još uvek je nosim za Teneraše i bivše frikance, čisto da ne zaborave šta su imali. Šalim se rođeni, ne zameri mi, ja to po službenoj dužnosti, što reko brat Popsy. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 7, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ne, na Kucaju je u pitanju bio pak treger, za kravetine dolazi u obzir iskljucivo celicna sajla Da bi bio samo offtopic, za Jagera sam nasao prednji lancanik, a nasao sam i jedan zadnji lancanik koji je bukvalno kao nov. Lancanici na mojoj bivsoj africi su bili odlicni, ali je lanac bio neravnomerno istegnut, pa sam menjao to sve u kompletu - tada se imalo za bahanalije tog tipa Daklem ako nekom treba zadnji lancanik, neka vice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ......za Jagera sam nasao prednji lancanik... :care: :care: Popićemo mi mnogo piva kad se vidimo, očigledno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 13, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan "THERE IS A AFRICA TWIN MEETING IN THE SOUTH OF ITALY AT THE END OF APRIL I DO NOT KNOW THE DATE YET BUT I AM GOING IT WOULD BE GOOD TO SEE ALL OF YOU THERE . ALL THE BEST IAN" idemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 13, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan "South of Italy"... tri ulice dalje, a? Meni daleko (čitaj: mnogo para), ali bih voleo stvarno da budem tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 13, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ajde de, daleko je april Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 13, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Počinjem da igram LOTO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan prijatelji, koje plocice mi preporucujete za prednju kocnicu na rd04 i gde imaju iste da se kupe? ako im znate i cenu to bi bio cist bonus od informacija. za'vajuljem unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prezadovoljan sa Carbon Lorraine sinter plocicama koje mozes da kupis u Gevari, Beograd. Ne znam tacnu cenu, red velicine 30-35e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gpatrik XRW 0 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Motocikl: AT otisao XL1000 dosao Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete afrikanci koji lonac na rd07?? Da ne bude preskup ali da valja jel postoji tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko rad da zameni Africu za DRZ 400, 2002 god. , nek se javi na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 14, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete afrikanci koji lonac na rd07?? Da ne bude preskup ali da valja jel postoji tako nesto ja imam ovaj... 230€ nov.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 14, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prezadovoljan sa Carbon Lorraine sinter plocicama koje mozes da kupis u Gevari, Beograd. Ne znam tacnu cenu, red velicine 30-35e. meni su se CL prednje plochice mnogo brzo potroshile (ispod 20.000km)... sad sam opet na nissin i traju vec 16.000 i nisu se mnogo potroshile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 14, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete afrikanci koji lonac na rd07?? Da ne bude preskup ali da valja jel postoji tako nesto Uvek imash Race Ada opciju za nekih koliko se secam 120 jura .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gpatrik XRW 0 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Motocikl: AT otisao XL1000 dosao Prijavi odgovor kao problematičan Leo Vince mi je extra samo spada u skupu kategoriju barem zasad.... Za Race Ada jos nisam cuo lose najverovatnije izbor pada na Race.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prezadovoljan sa Carbon Lorraine sinter plocicama koje mozes da kupis u Gevari, Beograd. Ne znam tacnu cenu, red velicine 30-35e. meni su se CL prednje plochice mnogo brzo potroshile (ispod 20.000km)... sad sam opet na nissin i traju vec 16.000 i nisu se mnogo potroshile... Plocice koje se trose ne trose disk. ...pa ti vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za Race Ada jos nisam cuo lose najverovatnije izbor pada na Race.... Race je "naj", što se tiče odnosa cena/kvalitet. Inače, napokon smo startovali moju afriku Čak mi se dopada što je Marko ranije došao sa Dakara, pa sam mogao odmah da ga uhvatim da završimo motor. Sredio je karburatore za desetku! Sve rastavio, očistio i sastavio, tako da je sad u fabrički čistom stanju Nije okrenula ni 2-3 puta i... WROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!! PALI KAO NOVA! Dogovorili smo se da je teram 2-3 dana bez plastika da vidimo da li će negde slučajno nešto da curi, mada je danas malo radila i nikakvih problema ja tu nisam video... Eto, napokon, IT'S ALIVE!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...