jager 3447 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan POMAGAJTE! Gde može da se kupi kod nas gornji zaptivač glave?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na ovo> http://www.louis.de/_405d0a2ad0da579f9f73e96a84516790d0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=210&wgr=519&list_total=1&anzeige=0&artnr_gr=10042292 ... moj mob je 064 329 2578 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jager, ako misliš na dihtung ventil dekle i ako nećeš da čekaš da ti neko donese iz Luisa imaš i ovde: http://www.zaptivac.com/srpski/home.html Rade po uzorku i biće ti gotovo za dan, nazovi i pitaj. Do bačkog Jarka imaš 90 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Octobar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma na ovo sam mislio: http://www.cmsnl.com/products/gasket-cylinder-h_12251mv1004/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je to dihtung koji ide ispod cilindra, to mogu bez problema napraviti ovi iz Backog Jarka. Ako ti je predaleko posalji uzorak, ja cu im odneti pre posla i pokupiti u povratku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Octobar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je dihtung koji ide između cilindra i glave. Gornji. Sav je metalan. Ali HVALA u svakom slučaju svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari, treba mi pomoc, koji je pravi polozaj sajle brzinomera na RD04 (mislim na putanju od puza do onog drzaca sajle na plasticnoj oblozi desnod dela vile)nelogicno mi je da sajla ide do tocka, a opet kad prebacim na drugu stranu izmedju vile i plastike, mnogo mi nategne plastiku i iskrivi je pa nebih rekao ni tuda da ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 23, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan drugari, treba mi pomoc, koji je pravi polozaj sajle brzinomera na RD04 (mislim na putanju od puza do onog drzaca sajle na plasticnoj oblozi desnod dela vile)nelogicno mi je da sajla ide do tocka, a opet kad prebacim na drugu stranu izmedju vile i plastike, mnogo mi nategne plastiku i iskrivi je pa nebih rekao ni tuda da ide... sa unutrashnje strane vile... imash metalni prsten koji ga drzhi uz vilu na fabrichkim vilama i mali zhljeb da ne mozhe da sheta.. i onda prolazi izmedju vile i tochka i ide sa zadnje strane vile ka motoru na gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan sa unutrashnje strane vile... imash metalni prsten koji ga drzhi uz vilu na fabrichkim vilama i mali zhljeb da ne mozhe da sheta.. i onda prolazi izmedju vile i tochka i ide sa zadnje strane vile ka motoru na gore... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sledeca stvar na mom "spisku" http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=17150564&postcount=10365 malo spushtam footpegs, josh malo dizhem volan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali podizacima koje sada imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vuče mu malo u desnu stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali podizacima koje sada imas? fali volanu... ovaj Magura AX2 je vishlji, shiri i manje "kriv ka meni"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Octobar 27, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se poruci ova Magura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 27, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ova afrika je mog drugara Petera koji mi je bio u gostima ovoga ljeta i ima negdje ovdje putopis gdje smo se sve vozili 4 dana. Afrika mu je stvarno , pa recimo pored nje ne bih poželio ni jedan drugi motor iz klase. Čitav prednji kraj (vile,trouglovi, točak, kočiona kliješta...) od KTM640adv, zadnji točak 18 , zadnji amortizer ohlins -plaćen 800e. Čak sam sanjao jednu noć da kad smo završili vožnju on skida amort i dok smo spavali došao je lopov i ukrao ga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrlorad 13 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000, Honda Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze mala pomoc na ovoj temi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63541-zadnja-felna-za-africu-twin-rd03/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze mala pomoc na ovoj temi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63541-zadnja-felna-za-africu-twin-rd03/ Teško druže, zvao sam neke ljude u okruženju, ali mi svi rekoše da imaju po 10 poručenih felni na čekanju, što za RD03, što za RD04. Smatraj se jako srećnim ako je nađeš u skorije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne kupis novi obruc? Ja to planiram da uradim.. Na rugged roads imas da vise proizvodjaca pa mozes da bacis pogled. Ja planiram da uzmem 18" pozadi za rd04 sa duzim zicama. To sve izadje do nekih 250e.. + da se dobaci do bg-a.. Sto definitivno nije skupo za EXEL.. Baci pogled na cene: http://ruggedroads.com/shop/category_21/XRV650-RD03.html?sessid=kxsEWPRNULKibB9kbppr864oa1dMOnFwJm7vlr4oTWJiaoBwXs8MFrLTN6DHfXwj&shop_param=cid%3D%26 Verujem da moze i jeftinije da se nadje, ali nisam dovoljo duboko istrazivao taj deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ova afrika je mog drugara Petera koji mi je bio u gostima ovoga ljeta i ima negdje ovdje putopis gdje smo se sve vozili 4 dana. Afrika mu je stvarno , pa recimo pored nje ne bih poželio ni jedan drugi motor iz klase. Čitav prednji kraj (vile,trouglovi, točak, kočiona kliješta...) od KTM640adv, zadnji točak 18 , zadnji amortizer ohlins -plaćen 800e. Čak sam sanjao jednu noć da kad smo završili vožnju on skida amort i dok smo spavali došao je lopov i ukrao ga . Video sam njegovu AT i super je odradjena! Samo gde je nasao ohlins za 800e :'( ja ne mogu da nadjem ispod 1000-1100e.. Video sam i vas putopis na nekom od foruma i odusevili ste me! Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se poruci ova Magura? Mislim da u Gevari imaju takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Octobar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Samo gde je nasao ohlins za 800e :'( ja ne mogu da nadjem ispod 1000-1100e.. U bre, tisuću evara za AMORTIZER? Glup sam, ajde objasnite mi po čemu je Ohlins hiljadu puta bolji od fabričkog amortizera? U nečemu jeste bolji sigurno, ali baš toliko? Čime oni to opravdavaju toliku cenu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze mala pomoc na ovoj temi: http://forum.bjbiker...ricu-twin-rd03/ zasto ne probas sa ebay-om, ako nemas ko da ti donese, obrati se momcima sa foruma koji to rade ebay i sifaca, saradjivao sam sa obojicom i bas sam zadovoljan, sve proslo kako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrlorad 13 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000, Honda Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne kupis novi obruc? Ja to planiram da uradim.. Na rugged roads imas da vise proizvodjaca pa mozes da bacis pogled. Ja planiram da uzmem 18" pozadi za rd04 sa duzim zicama. To sve izadje do nekih 250e.. + da se dobaci do bg-a.. Sto definitivno nije skupo za EXEL.. Baci pogled na cene: http://ruggedroads.com/shop/category_21/XRV650-RD03.html?sessid=kxsEWPRNULKibB9kbppr864oa1dMOnFwJm7vlr4oTWJiaoBwXs8MFrLTN6DHfXwj&shop_param=cid%3D%26 Verujem da moze i jeftinije da se nadje, ali nisam dovoljo duboko istrazivao taj deo. Prvi put sada gledam ovaj sajt. Ono sto mene sada buni je to sto su svi obruci koji su ponudjeni na toj stranici navodno za RD03 i u razlicitim su dimenzijama. Nisam video dimenziju koju trazim. Felna koja je sada na mom motoru je 17 x 2,75 82--20--11-- 4 89 DOT. Felna ima 32 zice. Sve vreme sam bio u ubeđenju da je to originalna felna i jedina dimenzija koja ide na Africu RD03. Ukoliko grešim molio bih iskusnije kolege i one koji o ovome znaju više da pomognu. Tačnije sta sve moze da pasuje kao zadnji točak, odnosno da li neke druge dimenzije zahtevaju budženje i prepravke ili je to unapred predvidjeno od strane proizvođača, a na nama ostaje da napravimo izbor. Siguran sam da nisam jedini koji ima ovaj problem jer je opšte poznato da su zlatne DID felne jedna od boljki naših Africa. Prosto je neverovatno u kojoj meri mogu da budu ostecene. Potrudicu se da okacim slike moje felne kao primer kako to ne treba da izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ...Samo gde je nasao ohlins za 800e :'( ja ne mogu da nadjem ispod 1000-1100e.. U bre, tisuću evara za AMORTIZER? Glup sam, ajde objasnite mi po čemu je Ohlins hiljadu puta bolji od fabričkog amortizera? U nečemu jeste bolji sigurno, ali baš toliko? Čime oni to opravdavaju toliku cenu?? za pocetak zato sto imas mogucnost stelovanja svega, koliko brzo ce da se sabije, koliko brzo vrati, visinu motora, u slicaju kvara mozes da ga rasklopis i zamenis deo koji je otisao, za razliku od fabrickog koji kad zabode mozes da ga bacis u djubre, a da ne spominjem slinavu oprugu i ne mogucnost stelovanja sto se cene tice izadje oko 900 e kada se uzme povracaj poreza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne kupis novi obruc? Ja to planiram da uradim.. Na rugged roads imas da vise proizvodjaca pa mozes da bacis pogled. Ja planiram da uzmem 18" pozadi za rd04 sa duzim zicama. To sve izadje do nekih 250e.. + da se dobaci do bg-a.. Sto definitivno nije skupo za EXEL.. Baci pogled na cene: http://ruggedroads.com/shop/category_21/XRV650-RD03.html?sessid=kxsEWPRNULKibB9kbppr864oa1dMOnFwJm7vlr4oTWJiaoBwXs8MFrLTN6DHfXwj&shop_param=cid%3D%26 Verujem da moze i jeftinije da se nadje, ali nisam dovoljo duboko istrazivao taj deo. Prvi put sada gledam ovaj sajt. Ono sto mene sada buni je to sto su svi obruci koji su ponudjeni na toj stranici navodno za RD03 i u razlicitim su dimenzijama. Nisam video dimenziju koju trazim. Felna koja je sada na mom motoru je 17 x 2,75 82--20--11-- 4 89 DOT. Felna ima 32 zice. Sve vreme sam bio u ubeđenju da je to originalna felna i jedina dimenzija koja ide na Africu RD03. Ukoliko grešim molio bih iskusnije kolege i one koji o ovome znaju više da pomognu. Tačnije sta sve moze da pasuje kao zadnji točak, odnosno da li neke druge dimenzije zahtevaju budženje i prepravke ili je to unapred predvidjeno od strane proizvođača, a na nama ostaje da napravimo izbor. Siguran sam da nisam jedini koji ima ovaj problem jer je opšte poznato da su zlatne DID felne jedna od boljki naših Africa. Prosto je neverovatno u kojoj meri mogu da budu ostecene. Potrudicu se da okacim slike moje felne kao primer kako to ne treba da izgleda. koliko vidim na njihovom sajtu nude dve opcije u 17", 3,5 i 4,25 za lozace koji zele da imaju siru gumu, ja bih na tvom mestu uzeo 18" ako nista drugo barem je veci izbor guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...