Aćimo 1144 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan zna li tko da mi kaze koliko joska naplacuje za reparaciju -popravku cdi jedinice , iz mostara sam pa covjek valjda zbog toga nije odgovorio na privatnu poruku. inace vozim xrv 650. postovanje Joška je na putu, koliko znam vraća se od ponedeljka. Ne sekiraj se, nije on jedan od ONIH majstora. Javiće ti se. Ako ti je za utehu i ja ga čekam. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako je tako onda je ok. hvala druze i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ok, treba mi dimenzija lagera na zadnjem lancaniku? Znaci ne lageri na zadnjem tocku, vec onaj jedan na lancaniku fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lako se to skida, pa da dobiješ info iz prve ruke. Zabatali zajebanciju oko pogrešnih info i user manuela koji nije ponekad baš kako treba. Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neko će reći da sam lud: Na pređenih 600-650 km ni kapi nije potrošila... Sutra se kreće u pohode Biće ukupno, cenim oko 2000km minimum. Videćemo da li će početi da srče i koliko.... Šta bi sa tobom, srče li na gazdu ili si je ukrotio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srče. I to poprilično. Na 2000km, litra. Interesantno je da dimi i to čađavo onda kada je palim hladnu. Mudri mozgovi kažu da su to gumice ventila. Koji dan ću otići da premerim kompresiju i ako bude zadovoljavajuća, zamenuću gumice ventila za početak, pa ćemo videti kako će se ponašati... Ako ni to ne bude valjalo, onda su, je li, definitivno karike To bih ipak, rešavao na zimu. Hilznovanje možda treba, možda ne, videćemo kada se (i ako uopšte trebalo) otvaranje mašine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jul 19, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, dobra kompresija ne znaci da je uljna karika dobra i obrnuto, tako da merenjem kompresije neces ustanoviti da li trosi ulje preko karika. Mada ti je manji posao menjanje gumica ventila od zamena karika (svakako bi ih menjao i da menjas karike), tako da mozes da probas prvo sa tim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lako se to skida, pa da dobiješ info iz prve ruke. Zabatali zajebanciju oko pogrešnih info i user manuela koji nije ponekad baš kako treba. Srećno. Pa malo mi je komplikovano, jer sa motorom moram da odem da kupim gore pomenuti lezaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Jul 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i mojim Trandžom do prodavnice ali je već bilo kasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, hvala na savetu. Prvo cu zameniti gumice pa cemo videti sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 19, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i mojim Trandžom do prodavnice ali je već bilo kasno Pa izgleda da cu morati sutra kada ga skinemo, jer ne mogu nigde da nadjem taj podatak .. Htedoh da izbegnem maltret vozikanja 200 puta tamo-vamo i zavrsim to pre nego sto dodjem, al` jbga .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Jul 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan ok, treba mi dimenzija lagera na zadnjem lancaniku? Znaci ne lageri na zadnjem tocku, vec onaj jedan na lancaniku fala Standardna dimenzija 6204 2RS za lancanik. Unutar zadnjeg tocka 6203 i 6303. Za mene ladan mali tuborg . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 20, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za mene ladan mali tuborg . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 20, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Za mene ladan mali tuborg . http://www.atic.org/faq/bearings.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan a jageru , koliko je presla tvoja afrika , ako se moze uopce tacno znati i da li si ikada prije imao problema tipa potrosnja ulja , dim i tako to .eto zanima me , moja je presla 74 000 , ali mislim da ima jedinicu ispred pa pomalo i ja osluskujem i gledam svasta nesto. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je na 90.000 Ali garantujem da ima bar jedinicu ispred. Ako ne već i dvojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 21, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna stvar kad se pomene kilometraza je ta da moja prosla rd04 je navodno imala 56.000 kad sam je prodo. Nista cudno ne bi bilo da moja sadasnja rd03 koja je starija 3 godine od prosle ima 39.562 KM i bukvalno je ko nova, to me navodi na pomisao da ona prosla mora da je imala 1 ili 2 ispred onih 56.000 , htio sam reci da bi i ona sa navodnih 56.000 trebala super izgledati jer nije to tolika sad radikalna razlika u tih 17.000 KM pa da bude onoliko razdrdana i pohabana kao ona prosla....... Dakle, procjenu kilometraze mozete uraditi i sami na osnovu cijelokupnog opsteg stanja motora, plastike,rucke, sajle, deklovi, sjaj zadnje viljuske itd... jer ta stanja na satu obicno lazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 408 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Imam jedno pitanje... Kupio sam Afriku pre dve godine, presao brdo kilometara sa njom i da je ne hvalim vise, znate sve o tome E sad, u staroj saobracajnoj je pisalo da je 1994 godiste (u ovoj novoj tog podatka nema ali nema veze, to nije tema..). Kada podignem sediste postoji nalepnica na kojoj pise da je model S (e sad, prema onome sto sam nasao model S je 1995 godiste). Medjutim Moj roj rama pocinje sa RD0730, a prema podacima koje sam ja pronasao taj model se prodavao u Nemackoj i 1993. godiste je.. I postoji jos jedna stvar: moj broj rama ima 10 karaktera, a svuda pise da treba da ima 11... Onako me interesuje, iskopah ovo slucajno dok sam trazio neke delove preko hondaoriginalparts.com. Znaci, koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako imaš hrabrosti da sumnjaš u verodostojnost naših organa? Naravno da je '94-to! Šalu na stranu, dobro je pitanje. Model S bi trebalo da je '95-to, mada će pre biti da je '93-će (zbog rama), a prvi put je registrovana u Nemačkoj '94-te, pa otud i godište u našoj saobraćajnoj... Sve u svemu, boli te BAŠ koje je godište o kod Afrika svakako nije ni bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 408 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sumnjam? Nema sanse, ja pre ne verujem Nemcima, oni su aljkavi Ma nije vazno godiste nego sam jurio neki deo (ne radi mi onaj puz napred za brzinomer) pa sam naleteo na ovo.. Samo mi je malo neobicno sto imam 10 karaktera u broju rama, a treba da ih bude 11... Mada su mi proveravali to stotinu puta, pogotovo u Rusiji ali je uvek sve bilo ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj pinjon (puž) bi trebalo da je isti za sva godišta, bar mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Jul 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije, ima dve vrste, kraći i duži, pitaj u "Centru S", imaju ih na stanju i koštaju negde oko 3000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuuups Pardoniram onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 408 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Nije, ima dve vrste, kraći i duži, pitaj u "Centru S", imaju ih na stanju i koštaju negde oko 3000 dinara. Cekaj, imaju ceo onaj metalni deo ili samo onu plastiku unutra? Meni je problem sto se pojeo onaj metalni vrh koji vrti sajlu. On se vrti ali nema na njemu onog ispucenja koje bi trebalo da okrece sajlu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...