sanmikele 22 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan To mi je i bila prva pomisao. Otisao do stakloresca, moze, ali ne radi sa 'umanjujucim' ogledalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 7, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan To mi je i bila prva pomisao. Otisao do stakloresca, moze, ali ne radi sa 'umanjujucim' ogledalima. 063/395/291 Djordje Javi se coveku, reci da si ortak od one dvojice sto voze motore Covek radi bash to, za super smeshnu kintu i radi odlicno .. Nalazi se na Medakovicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Afrosi, može mala pomoć? Fala http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68190-mitas-e-09/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre dve godine sam uradio kod stakloresca retrovizor za 100din, slomili ga klinci iz komsiluka, ne znam kako, tu ispred zgrade. koliko sam poludeo kad sam video da je polomljen - jos vise sam se odusevio za popravku od 100din ne znam kakvo je to "umanjujuce" ogledalo ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 7, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan povoljan komad preko http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=16338978#post16338978 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mogao da se napravi biznis ipo: izvoz Afrika za USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 7, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mogao da se napravi biznis ipo: izvoz Afrika za USA da i ko uzme 3 ima cetvrtu gratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ako je neko imao iskustva sa cdi jedinicama za xrv 650 . , volio bi da mi odgovori sta kad crknu , koliko su nove , da li moze ikakva zamjena sa drugih motora to me najviše zanima . izgleda da su mi loše skroz , pozdrav . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 7, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ako je neko imao iskustva sa cdi jedinicama za xrv 650 . , volio bi da mi odgovori sta kad crknu , koliko su nove , da li moze ikakva zamjena sa drugih motora to me najviše zanima . izgleda da su mi loše skroz , pozdrav . Javi se Joshki sa foruma .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yap! Joška to rešava i popravlja crknute CDI-jeve očas posla..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan ok. hvala puno , kontaktiraću ga .pozdrav iz mostara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 8, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao u Guevara moto shopu. Cirka 15 Evra je zamjenski retro. Trazi marku VICMA ili jos bolje FAR, stvarno su extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova osovina prednjeg točka od Rusića! (valjda je od njega ) HVALA, PRIJATELJU!!!!! Danas je montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova osovina prednjeg točka od Rusića! (valjda je od njega ) HVALA, PRIJATELJU!!!!! Danas je montiram zhiv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari, dali mi je stradao pinjon ako mi kada skinem sajlu i guram motor napred ne okrece plocicu koja se zubi u sajlu, a kad guram unazad okrece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova osovina prednjeg točka od Rusića! (valjda je od njega ) HVALA, PRIJATELJU!!!!! Danas je montiram A jesli li ti promenio ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Promenuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 11, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan drugari, dali mi je stradao pinjon ako mi kada skinem sajlu i guram motor napred ne okrece plocicu koja se zubi u sajlu, a kad guram unazad okrece? chudno tj. deluje mi nemoguce da se to deshava jer nalezhu plastichni na metalne "zube" i moraju zajedno da se pomeraju... jedino ako ti se plastichni deo toliko izlizao na jednu stranu pa proklizava kad idesh napred a kachi kad idesh u rikverc jer je na tu stranu nagnuto... izvadi beli plastichni deo (koji koshta oko 2000din u centar s) pa vidi kako izgleda... mislim da je to problem.... i operi sve to i lepo podmazhi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Promenuo I? Jel ima razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neko će reći da sam lud: Na pređenih 600-650 km ni kapi nije potrošila... Sutra se kreće u pohode Biće ukupno, cenim oko 2000km minimum. Videćemo da li će početi da srče i koliko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Da li na afriku RD 04 odgovaraju farovi od cbr 900 rr iz '92-ge godine? fizicku bih rekao da su isti...i dali neko moze da mi objasni postupak skidanja prednjeg tocka na Africi da bih dosao do pinjona? (bune me ona 4 srafa na vilama sto drze osovinu tocka, mozda i gresim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 15, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Da li na afriku RD 04 odgovaraju farovi od cbr 900 rr iz '92-ge godine? fizicku bih rekao da su isti...i dali neko moze da mi objasni postupak skidanja prednjeg tocka na Africi da bih dosao do pinjona? (bune me ona 4 srafa na vilama sto drze osovinu tocka, mozda i gresim) za farove se i ja pitam jer mi treba desni far sa pozicijom pa sam otvoren za sve opcije a za te shrafove, samo ih otpusti malo pa odshrafi osovinu i izvuci je.. pazi kako vracash pinjon, samo je jedna prava poza zbog rotacija i blokiranja crnog dela da se ne vrti sa tochkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da li na afriku RD 04 odgovaraju farovi od cbr 900 rr iz '92-ge godine? fizicku bih rekao da su isti...i dali neko moze da mi objasni postupak skidanja prednjeg tocka na Africi da bih dosao do pinjona? (bune me ona 4 srafa na vilama sto drze osovinu tocka, mozda i gresim) za farove se i ja pitam jer mi treba desni far sa pozicijom pa sam otvoren za sve opcije a za te shrafove, samo ih otpusti malo pa odshrafi osovinu i izvuci je.. pazi kako vracash pinjon, samo je jedna prava poza zbog rotacija i blokiranja crnog dela da se ne vrti sa tochkom i kada vracas tocak nazad prvo se stezu gornji srafovi pa onda donji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan zna li tko da mi kaze koliko joska naplacuje za reparaciju -popravku cdi jedinice , iz mostara sam pa covjek valjda zbog toga nije odgovorio na privatnu poruku. inace vozim xrv 650. postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...