Dragan192 8 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem amortizere za prednju viljusku za Yamahu YZF 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sasa nis je imao stapove za yzf 750...kontaktiraj ga. Sta je sa tvojima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji,kontaktiracu ga. Moji su pukli,Imao sam udes pre neki dan, pa sad jurim da sredim to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Octobar 1, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sta je tacno puklo? moze slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nisam u mogucnosti da slikam posto studiram pa nisam ovih dana kuci. Uglavnom oba amortizera su pukla nekih 10-ak cm iznad tocka, na onom tanjem delu amortizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 3, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rece sasa nis ima stapove od yzf,par 200 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Octobar 3, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Sasom. Nego trenutno imam obaveza na fakultetu pa mi je to malo daleko da odem da vidim u kakvom su stanju. Hteo bih prvo ako uspem da nadjem nesto u okoline Sremske Mitrovice ili Beograda, pa da licno odem da ih vidim da li valjaju.Da ne kupujem bas na slepo. Ali ako ne nadjem u skorije vreme, uzecu od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...