ljadza 331 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan pa prebice lopova , pa se izvinjava sto ce malo ostetiti motor, tj auspuh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gorane, vidim da si postavio temu, i to je dobro za pocetak. Ukoliko motor nije vec odvezen negde preko grane, naci ce se kad-tad. Sto se tice nn lica (za sada), koje ga je maznulo, ne bi mu bio u kozi :-) Inace motor je isti kao moj, tako da molim forumase da meni ne krive auspuh, mada je vec pomalo kriv :-) Poenta je da svi koji mogu uzmu ucesca u trazenju u svim mestima u Srbiji, a hvala Bogu ima nas dosta. Dobra je stvar sto takvih ima malo ovde i brzo upada u oci. Bilo bi dobro ako imas jos neku sliku da objavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 26, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Apropo komenta sta uraditi u situaciji, ako neko primeti motor, naj bolje je da odmah pozovete 192, kazete da pratite ukraden motocikl, gde se nalazite i laganica pratite lika da ne zapali a budete na vezi sa policijom i govorite kuda se krecete. Ovo mozete i ako niste bas 100% sigurni da se radi o tom motoru, kazete da sumnjate da je ukraden pa neka ga lepo provere za svaki slucaj, moze da pomogne. Puno srece u potrazi! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 26, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te obeshrabrim, ali posto se radi o modelu kojih nema nesto mnogo, a kada se u obzir uzme sveukupna ekonomska situacija u kojoj zivimo, ne bi ne zacudilo da je vec rasklopljen u delove. Pre nekoliko godina su klinci u Cacku ukrali DR BIG 800 i prodali ga na jednom moto otpadu. Vlasniku je ipak uspelo da na oglasu prepozna prednju felnu koja je bila malo razlicita u odnosu na original pa je uspeo da ga prona|e, ali vec je bio rasklopljen. Nije zgorega diskretno se raspitati kod ljudi koi trguju polovnim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 26, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Apropo komenta sta uraditi u situaciji, ako neko primeti motor, naj bolje je da odmah pozovete 192, kazete da pratite ukraden motocikl, gde se nalazite i laganica pratite lika da ne zapali a budete na vezi sa policijom i govorite kuda se krecete. Ovo mozete i ako niste bas 100% sigurni da se radi o tom motoru, kazete da sumnjate da je ukraden pa neka ga lepo provere za svaki slucaj, moze da pomogne. Puno srece u potrazi! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Kako da pricam na mobilnom dok vozim? Ajd kola i nekako, ali motor? Kako da budem siguran da je to taj ukradeni primerak? Ne mogu tek tako da zovem 192... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Apropo komenta sta uraditi u situaciji, ako neko primeti motor, naj bolje je da odmah pozovete 192, kazete da pratite ukraden motocikl, gde se nalazite i laganica pratite lika da ne zapali a budete na vezi sa policijom i govorite kuda se krecete. Ovo mozete i ako niste bas 100% sigurni da se radi o tom motoru, kazete da sumnjate da je ukraden pa neka ga lepo provere za svaki slucaj, moze da pomogne. Puno srece u potrazi! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Kako da pricam na mobilnom dok vozim? Ajd kola i nekako, ali motor? Kako da budem siguran da je to taj ukradeni primerak? Ne mogu tek tako da zovem 192... ugurash mobilni u kacigu? lakshe je nego u kolima, ne morash ga drzhati rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 26, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Apropo komenta sta uraditi u situaciji, ako neko primeti motor, naj bolje je da odmah pozovete 192, kazete da pratite ukraden motocikl, gde se nalazite i laganica pratite lika da ne zapali a budete na vezi sa policijom i govorite kuda se krecete. Ovo mozete i ako niste bas 100% sigurni da se radi o tom motoru, kazete da sumnjate da je ukraden pa neka ga lepo provere za svaki slucaj, moze da pomogne. Puno srece u potrazi! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Kako da pricam na mobilnom dok vozim? Ajd kola i nekako, ali motor? Kako da budem siguran da je to taj ukradeni primerak? Ne mogu tek tako da zovem 192... ugurash mobilni u kacigu? lakshe je nego u kolima, ne morash ga drzhati rukom Ali kaciga mi nije 2 broja veca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Apropo komenta sta uraditi u situaciji, ako neko primeti motor, naj bolje je da odmah pozovete 192, kazete da pratite ukraden motocikl, gde se nalazite i laganica pratite lika da ne zapali a budete na vezi sa policijom i govorite kuda se krecete. Ovo mozete i ako niste bas 100% sigurni da se radi o tom motoru, kazete da sumnjate da je ukraden pa neka ga lepo provere za svaki slucaj, moze da pomogne. Puno srece u potrazi! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Kako da pricam na mobilnom dok vozim? Ajd kola i nekako, ali motor? Kako da budem siguran da je to taj ukradeni primerak? Ne mogu tek tako da zovem 192... ugurash mobilni u kacigu? lakshe je nego u kolima, ne morash ga drzhati rukom Ali kaciga mi nije 2 broja veca... nije ni meni pa uguram S2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 26, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam primetio temu, ali dok jos nije bio ukraden motor, video sam ga na Limanu dok sam setao sa drugom, bas sam ga zagledao, specificno je lep. I kaze meni drug, kako sme da ga drzi na otvorenom, gde ga svi vide koji peske prolaze, cak je mogo lagano da se vidi i da prolazis kolima pored bulevarom, kaze drug moze neko da mu ukrade, ja sam komentarisao, sigurno ima kamera u blizini, tako da nema covek sta da se brine. E bas sam ga ureko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, u tom slucaju obidji podbaru... :-) Salu na stranu, da se mi manemo zafrkancije u covekovoj temi za info i pronalazak motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan [hvala vam na podrsci NASTAVLJAM I DALJE TRAZIM UKRADEN MI MOTOR A s druge strane humor sa vase strane je dobrodosao!! npr sutradan sam trebao da teram motor u servis na 5 dana je sam putovao na posao kad ono .... to jutro je bio petak 13 jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan ne brini dosta ljudi je kooment da je sredjen itd bas zbog toga i boli i tera me do kraja da ga nadjem bilo kakvog bilo gde goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 26, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji bedak, Vidjao sam te po gradu, lep motor. Ako ga slucajno vidim javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, pozz Goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Radim na tome i zamolio bi Vas da ukoliko neko primeti nove ili vese delova za dr big 800s da me kontatira hvala , Goran Ne bih da te obeshrabrim, ali posto se radi o modelu kojih nema nesto mnogo, a kada se u obzir uzme sveukupna ekonomska situacija u kojoj zivimo, ne bi ne zacudilo da je vec rasklopljen u delove. Pre nekoliko godina su klinci u Cacku ukrali DR BIG 800 i prodali ga na jednom moto otpadu. Vlasniku je ipak uspelo da na oglasu prepozna prednju felnu koja je bila malo razlicita u odnosu na original pa je uspeo da ga prona|e, ali vec je bio rasklopljen. Nije zgorega diskretno se raspitati kod ljudi koi trguju polovnim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan U trom slucaju castim novi auspuh po izboru Goran Matori ako ga ja budem video nemoj mi zameriti ali iskrivicu auspuh oko njega i tako cu ti ga poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na pomoci , Goran Ja sam terenac na kablovskoj i krecemo se kroz ceo grad. Otvoricu cetvore oci i ako ugledam motor javljam ti... verujem da ti je jako tesko jer je i meni samo kad cujem takvu vest... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Octobar 1, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan hvala jos tragam poslusao sam tvoj savet odnosno admin je sam prebacio hvala na podrsci pozz Goran E da ima tema "POTRAGA" nalazi se u "Opstim temama" pa zamoli admine da ti tamo ubace slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nista? Pogledaj malo delove motora, mozda prepoznas neki svoj deo koji je u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan samo da ga nadjem i u delovima je ok, hvala na podrsci , pozz sve najbolje i cuvajte svoje motore Jos uvek nista? Pogledaj malo delove motora, mozda prepoznas neki svoj deo koji je u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 10, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U sta se pretvorio ovaj nas Novi Sad... Srecno sa potragom... poslato iz mangulane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan odrastao sam na detelinari i kao mali 69, sam se cudio ljudimaa kada se zakljucavaju stan ili bicikla motor a da ne kazem kod rodbine na selu koji bravu nisu imali osim onih starih kljuceva , i onda je sve otislo bestraga...pozz goran U sta se pretvorio ovaj nas Novi Sad... Srecno sa potragom... poslato iz mangulane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 11, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo cesto mi se ljudi podsmevaju kad parkiram motor i vadim lancinu od metar i vezem motor...pitaju se zasto to radim...eto zasto...upravo zbog ovakvih stvari koje su snasle Gorana... jos jednom Gorane, sretno sa potragom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.021 4 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 61 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: DR BIG 800S Prijavi odgovor kao problematičan zaradicu pare za drugi polako ali koliko samo vremena i vremena i truda da bude cist lep ponos i ja sam voleo svoj motor i nije mi tesko da to kazem ljudi lancina nego sta i cuvaj ga ppozz goran Vrlo cesto mi se ljudi podsmevaju kad parkiram motor i vadim lancinu od metar i vezem motor...pitaju se zasto to radim...eto zasto...upravo zbog ovakvih stvari koje su snasle Gorana... jos jednom Gorane, sretno sa potragom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Octobar 11, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je Gorane sto su ti ukrali motor. Ja vozim po celoj Srbiji, pa ako ga vidim negde javljam ti gde da nadjes motor i na kojoj parceli da zapalis svecu za lopova. Sto mrzim kad ti neko ukrade nesto, a ti se namucio za to ili oko toga, strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...