SHOKLA 1747 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Tomos APN 7 u sto kompletnijem/originalnijem stanju, sa regularnim papirima (prenos vlasnistva je obavezan uslov). Ponude ovde, ili na PP, ili na tel, ili na sms, ili... Nenad Kladovo. 063/80-90-314 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Septembar 19, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Aaa,znas i ti sta je dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Septembar 19, 2013 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bas sedmicu? Cetvorku mozes mnogo lakse naci,a i za manje para. To su isti motori,isti ram i rezervoar. Za tu razliku para koliko je ovaj jeftiniji mozes ga pozlatiti. Da mu stavis niklovani rezervoar,marcoki napred i nazad i da ga ofarbas...Bice lepsi od sedmice,a manje para ces potrositi. Ja sam platio 50 Evra apn4 sa vilama od elektronika 90,amortizerima od bt-a... Sa papirima,naravno. Kad ga ofarbam i stavim masinu od e90 bice kao bombona... Ps: Ovo je samo neko moje razmisljanje i ja sam uradio kako sam ja mislio da valja. Tvoj izbor je naravno na tebi. Pozzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam ore par godina jednom drugaru masinu na PERFEKTNOJ APN 7. I prodao je za fine pare, ako nekako saznam gde je i da li jos uvek postoji, javim! Srecno u potrazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 19, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde kod mene u selu jedan,ali ne znam da li je na prodaju.Vlasnik je jedan dedica,kolekcionar još par starijih motora koji su skoro pa nevoženi uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ Shaft021: Pa nacuo sam i ja nesto po komsiluku. A i za ono sto ne znam, pitam starije-nije sramota... @ stari roker: Znam ja sve to, samo mi malkice nedostaje vremena za takav projekat. Znas ono: dva posla, krupna zena, sitna deca, veliki vozni park... Rekoh, da pokusam ovako, pa ako nista ne ispadne, vec sam razmisljao i o varijanti koju mi ti predlazes. A razlika je i u precki na guvernalu, kilometar-satu, petoj brzini, diznama u karbu od 14-ke, drugim lancanicima-prenosu, korpi-paktregeru... Tako su mi barem rekli... :D @ abarth_maniac: Pokusaj da saznas, i javi, ako ti nije tesko. @ CAJA: Samo ne bih da je placam (7-micu) vise nego sto se dobija za 7-micu na Lotou... Ipak su ti kolekcionari posebno privrzeni komadima iz svojih kolekcija. Mozda bi se cak i naljutio kada bi cuo da to motorce nameravamo da vozimo i klinac i ja... HVALA svima!!! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...