Jump to content

Moto Zajednica

prolecni servis za suzuki rf 600r

Recommended Posts

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Uraditi servis na motoru moze biti velika stvar.

Pod redovnim servisom se podrazumeva da zamenis ulje i filter ulja, ako ti je los filter vazduha onda zamenis i njega.

Ja to bar kod mene smatram pod redovnim servisom.

A ako su ti lose plocice, onda menjas i njih, i lanac i lancanike, i gume i sve ostalo sto je lose mada to vec nije redovan servis.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Uraditi servis na motoru moze biti velika stvar.

Pod redovnim servisom se podrazumeva da zamenis ulje i filter ulja, ako ti je los filter vazduha onda zamenis i njega.

Ja to bar kod mene smatram pod redovnim servisom.

A ako su ti lose plocice, onda menjas i njih, i lanac i lancanike, i gume i sve ostalo sto je lose mada to vec nije redovan servis.

svecice si zaboravio da napomenes,i kontrolu karburatora,to jest izbacivanje taloga iz loncica i vakumiranje po potrebi,a kontrola plocica i lanca  lancanika i stezanje istih valjda ide u redovan servis,bar kod mene u servisu,samo menjanje ulja i filtera je van servisa jer se radi po kliometrazi ili na 6 meseci ako se nevozi puno,

• Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Xexe, pa dobro, zaboravio sam na svecice i ciscenje i sinhronizaciju karburatora.

Sto se tice stezanja lanca on se steluje i van servisa.

A sto se tice ulja i filtera, danas sam porucio robu i trebalo bi ovih dana da bude kod mene.

Za sada trenutno od ulja ce biti Motul i Ipone. Filteri ulja pretezno meiwa, svecice denso i ngk, d.i.d lanci, sunstar lancanici, nissin plocice, dunlop gume itd.

065/8230-921

Roba se moze slati i city expresom ako ti tako vise odgovara.

• Svrati ponekad, 106 postova

ocu da kupim ulje filtere svecice i sve to....brko ti se ne javljas.....ima li neko da zna da mi ocisti te karburatore, ja ne smem nista da pipam, odnosno nije problem da skinem ali....treba to vratiti....motor se nalazi u pozarevcu i castim jece sa rostilja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja