tindirbp 289 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pomagajte ljudi hitno mi trebaju karike 87mm ili moze i 87,5 da su prva i druga 1,5 mm a uljna 2mm,moze i 2,5 uljna,u pitanju je traktor kosacica sa brigsovim motorom od 12,5 ks,delova trenutno originalnih nema zato trazim od motora nekog ako pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 18, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Tesko..Imam od neke Honde,prastare ali su 88mm i debljine 2x2x5mm.To ti ne vrsi posao.Nove..Pozzz,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan neznaM ni ja jbg,ma to od endura nekog pase,od transalpa mozda zaboravi koji je tamoi precnik,hvala ti u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Od yuga 1300 3 specijala je 87.Napribliznija mera sto mi pada sad napamet je od hondinog agregata gx 390(ugradjivao se na sve i svasta) njihov precnik je 88.Imas i od malog dizelcica LDA 450 sa freze on je na standardu 85 ali nisam siguran koja mu je zadnja specijala mozda je tu negde.I za jedno i drugo trebal bi da mozes lako naci karike jer su jako cesti kod nas a LDA je i proizvodio DMB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aha,hvala,eto probacu od agregata 88 pa malo izbrusiti,tacnije to su karike 87,33mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno nudite ko sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Original delova ima i mogu se nabaviti...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan I 87 ima Hondin motor g200 ugradjivan u frezu f600 i u mnoge druge masine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...