Jump to content

Moto Zajednica

Enduro/Touring jakna Polo ROAD i GIVI ploca

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 358 postova

Prodajem moto jaknu za enduro ili touring motore, marke POLO, model ROAD, kupljena u Nemackoj. Jakna je polovna, sa vidljivim znacima koriscenja, ali nigde nije pocepana, krpljena, niti busna. Nosila je moja lepsa polovina, ali je sada kupila novu, pa joj je ova visak. Jakna je unisex, tako daje mogu nositi osobe muskog i zenskog pola.

Velicine je S (sto odgovara osobama visine do 170 cm), ima podesiv kais na struku tako da je mogu nositi i krupnije (punije) osobe.

Jakna je vetro i vodo nepropustiva, ima protektore na ramenima, ledjima i laktovima.

U kuci se ne pusi, tako da jakna ne smrdi na dim. Jakna se moze probati pre kupovine u Zrenjaninu.

Cena je 80e, a za clanove BJB mali popust.

y737.jpg

g3qx.jpg

xjmy.jpg

k4ms.jpg

42s3.jpg

1oay.jpg

Na prodaju je i GIVI aluminijumsku plocu, Monokey sistem kacenje.

Ploca je ostecena sa jedne strane, tj napukla je. U principu moze se i tako koristiti (ja sam je svojevremeno koristio), ali ako neko zna da popravi (zavari), njegova moze biti za 10e.

fcmt.jpg

ydot.jpg

g0e6.jpg

w0b3.jpg

Predmete mogu poslati kurirskom sluzbom bilo gde na teritoriji Srbije, ili je moguce licno preuzimanje.

Mozete me kontaktirati na broj mob. 065/625-85-53 Ivan ili putem privatnih poruka na forumu!

:zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja