IceWave 2 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me, koja je realna cena ovog motora (bilo koje godiste, par godina gore - dole ne verujem da ima veliki odraz na cenu), u "tip top" stanju (citaj spreman za sezonu) bez dodatne opreme (kofera, stitnika za ruke itd)? Da se odmah razumemo, pogledao sam oglase na raznim sajtovima, pa i ovde na forumu i cene znatno variraju (od 1.400 do 2.500), stoga je i nastalo ovo pitanje. Planiram kupovinu sledece godine (mozda i zimus) pa da znam sta me ceka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 12, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Očekuješ da ti vlasnici tog motora daju realnu procenu svog motora..... Ili ljudi koji nisu vlasnici tog motora da procenjuju taj motor... Ne znam šta je gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Septembar 12, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Realna i trzisna .... Velika razlika. Tebe interesuje trzisna, i ona je trenutno mnogo niza od realne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Očekuješ da ti vlasnici tog motora daju realnu procenu svog motora..... Ili ljudi koji nisu vlasnici tog motora da procenjuju taj motor... Ne znam šta je gore... Zasto da ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 13, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kolko godina imaš, pa ću ti reći samo još ovo - Pa zbog sukoba interesa !!! Da ne pominjem onu o cigi i konju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god godina da imam, i dalje ne vidim problem. Ne pitam ja tebe za koliko bi ti prodao svoj motor vec koliko 20 godina stara masina vredi. U svakom slucaju, prethodni komentar @dankan je bio dovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...