ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan DAVAJ DAVAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Do sad si mogao do Japana i nazad, koliko ga otežeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 16, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan CItak putopis. Samo kad vidim onu cik-cak kolonu na onoj igli od puta... mislim da bi zaspao nakon 100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 17, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Peconi neverovatan putopis!!!!!Zaista uzivam dok citam ovu neverovatnu avanturu!!!!!Svaka ti cast!!!Cekamo nastavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je do 00.Nego mogao bi usput i da napises nesto malo o motoru kako je on to sve podneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na odlucnosti da tako mlad ides sam na ovoliki put. Pravi putopis pocinje tek posle "razvoda" i ocekujem da je sve zanimljiviji. Voleo bih da vidim te novine i putopis tog jedinog predstavnika Srbije, koji je SAM isao na put, mada, ne znam zasto, ali imam utisak da je taj putopis morao da napise, kako bi opravdao eventualno sponzorstvo dobijeno od lokalnih sponzora, medija, mozda i svoje opstine, "mozda gresim, al ja sam takvog dojma". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako do Nove Godine ne nastavis sa pisanjem,ja cu poceti,pa ti vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 30, 2013 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Počni ti odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, voleo bih da smo se tamo sreli ali bilo je previse ljudi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo temu vratimo na vrh. Pratim i to odavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedan za Irsku ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 17, 2014 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zbrisao na kondicione pripreme za Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Procitah i sta reci ? Dozvoli da te oslovim sa "Mali", nadam se da ti ne smeta, i mog mladjeg sina koji je cetiri godine stariji od tebe zovem "Mali". Znaci, iskrene cestitke pre svega na vrlo razvijenom stavu ........... Postujem starije, poslusam sta odluci vecina i slicno........to je danas iskreno da kazem retkost a to jeste kvalitetan stav - bar po meni. I ja postujem starije.........dobro, nema ih bas puno medju bajkerima ali........ to je dobar stav, zar ne? Bravo "Mali" na iskrenom pisanju, prosao sam Rusiju i znam o cemu pricas. Mozda bi trebao da dodas malo nekih detalja koji raspaljuju mastu ili pomazu drugima da mastaju.........jer uvek imaj na umu - retki su sretnici kao sto si ti (tu ubrajam i sebe) koji mogu da putuju motorom po svetu......TO JE PRIVILEGIJA ! Zato je treba preneti sa sto vise detalja onima koji to nazalosti nisu u stanju...... Veliki pozdrav i samo tako nastavi, ti si ocigledno dobar decko......... Ciao.......... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 47 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo mladiću! Pridružujem se Marokančevim utiscima... Samo tako, polako napred (i sa vožnjom i sa životom uopšte). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan oćemo li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 3, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li nastavak skoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna iz Staljingrad! Ne umijem da kacim fotke,a bilo bi ih puno za vidjeti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 581 Napisano Februar 22, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Peti decembar 2013 je davno bio ,imal" nastavka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 15, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo bi bilo da zavrsis putopis . Ovo sto si do sad postavio je bilo odlicno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 16, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista od toga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Stize ovih dana nastavak, imao sam neki problem sa slikama koji je sad resen. Samo da odvojim vreme i zavrsavam putopis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2602 Napisano April 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...