LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, imaju samo vel. 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, imaju samo vel. 40 Pa to i ja gledam, ima samo velicina 40, a ne znam ako porucim pa mi recimo ne odgovara 45 nego 46...sta posle...jel moram da kupim...verovatno da I dal ima negde kod njihovih dilera u Bg-u da se proba da ne pucam za NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_2079de48c0dd5e1fc32416060a6bbafae0/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=202488 nisu race al su mi visak br46 u kutiji ganc nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/...artnr_gr=202488 nisu race al su mi visak br46 u kutiji ganc nove Hvala drugar, ali ne uklapa mi se ovo.....interesuju me samo race cizme sa slajderima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, imaju samo vel. 40 Pa to i ja gledam, ima samo velicina 40, a ne znam ako porucim pa mi recimo ne odgovara 45 nego 46...sta posle...jel moram da kupim...verovatno da I dal ima negde kod njihovih dilera u Bg-u da se proba da ne pucam za NS... Pozovi ih, uglavnom imaju dosta velicina nego ne azuriraju sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 13, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, imaju samo vel. 40 Pa to i ja gledam, ima samo velicina 40, a ne znam ako porucim pa mi recimo ne odgovara 45 nego 46...sta posle...jel moram da kupim...verovatno da I dal ima negde kod njihovih dilera u Bg-u da se proba da ne pucam za NS... Pozovi ih, uglavnom imaju dosta velicina nego ne azuriraju sajt. Zvao, ova race se vise ne proizvodi, imaju samo neke touring....jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 18, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cizme narucene iz Louisa, Alpinestars SMX-4........Za broj uzeo 45, probao prvo takav model kod kolege sa foruma, evo jos jednom mu se zahvaljujem Moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...