Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav =D

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Zdravo svima, ja sam Gaja, zivim u Boru i imam Kawasaki ZX-12R.  ;D

U vise navrata sam posecivao vas forum, dopao mi se, pa evo i ja da se prijavim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Jos jedan moj sugradjanin!? Au,poceli smo da okupiramo BJB  ;D...

Pozdrav,i dobro dosao.

P.S. Od kad vozis ZX-12R,posto mi se cini da ga ranije nisam vidjao?

• U prolazu, 1 post

Nego sta nego cemo da okupiramo =D

Hvala, a evo kedne slike sa skupa u Jagodini, od pre dve godine. Doduse vise nije ta kombinacija boja. :P

jfLyS_hpim0170rb1.jpg

• Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

He,Boban panker sa Suzanom (full Dainese,nema zezanja  ;D),Rade Droplja,Zubor,dok je jos vozio R1...A jer ono u pozadini ex. Darkov FZR1000?

Jer si ti bas iz Bora,ili iz Brestovca?Posto sam cuo da dole ima neka ZX-12R,ali je nisam video...

• U prolazu, 1 post

Da tu je i Marko sa CBR900, pre nego sto je pao, pa je morao da je farba. Keba, i da to je Darkova ex-Yamaha, sad i on Suzuki GSX-R 750, '07, opasno lep motor.  :)

Bas is Bora, sad je ova 12-ica na farbanju, bila je zeleno/sivo/plava do skoro. a sad kod Darka na farbanje. A ja tebe ne mogu da se setim, gde zivis? Posto KLE jedino ima Petko, kolko se ja secam.  :P

I ucinilo mi se da je ono Keba...Znaci,bio je i Vule tada sa vama.Znam da je Darko uzeo K7,vec se pohvalio  ;D...

Cudno da nikad nisam video tu Kawu da se vozi po Boru...Skroz sam izvetreo...

Ja sam iz NGC-a,a KLE je "u pokushaju",tj. uzimam ga na prolece (a mozda i ranije).Za sad sam jos uvek na 4 tocka.

Inace,kod nas se voze 3 KLE-a: crveni,malo stariji,vozi Davor Prascevic,onaj crno-sivi (model 2005.) vozi neki lik sto radi kod Dandy-ja,i jos jedan,kog skoro da i ne vidjam...

Iz kog si ti dela grada?Koje si god.?Poznat si mi ovako sa slike,ali ne mogu da se setim...

• U prolazu, 1 post

Pozdrav Gajo dobrodosao!  sutra zx12 ide u spric kit ;D

Hvala K-7, a da nisi ti mozda iz Bora 2???  ;D

Nemanja88

I ucinilo mi se da je ono Keba...Znaci,bio je i Vule tada sa vama.Znam da je Darko uzeo K7,vec se pohvalio  Zelenko...

Cudno da nikad nisam video tu Kawu da se vozi po Boru...Skroz sam izvetreo...

Ja sam iz NGC-a,a KLE je "u pokushaju",tj. uzimam ga na prolece (a mozda i ranije).Za sad sam jos uvek na 4 tocka.

Inace,kod nas se voze 3 KLE-a: crveni,malo stariji,vozi Davor Prascevic,onaj crno-sivi (model 2005.) vozi neki lik sto radi kod Dandy-ja,i jos jedan,kog skoro da i ne vidjam...

Iz kog si ti dela grada?Koje si god.?Poznat si mi ovako sa slike,ali ne mogu da se setim..

Ja zivim u 5-oj mesni, 90. sam godiste, Ekonomska skola ~ 4-ta godina. I moj otac se isto zove Gaja, e sad mi se mozda i znamo, ali Kawa ide u grad retko, prosto sto ne valja da se unistava po gradu, vise na pravi put. :D

Malo pre sam bio do Trenda sa Vladom Cvetkom,pa mi je objasnio ko si...Znam te iz vidjenja,ali upoznacemo se nekad i bolje,pa i da popijemo po koju  ;D...

dobrodosao, kakvi su putevi po boru, mislim na onaj ka crnom vrhu, odavno tamo nisam prolazio

Putevi po Boru su najblaze receno uzasni,put od Banje do Jezera je solidan,a od Jezera do Zagubice,preko Crnog Vrha,je komplet odradjen pre 3 godine,jer je ovo vec druga sezona kako tu prolazi Rallye,i voze se brdske trke.Pretprosle godine u organizaciji Interspeed-a,a prosle je to radio G.A.G.A. Ford racing team-a.Sve krivine su ispravljene,podloga je nova,granicnici novi,prosiren put,milina za voznju.Ja sam ove godine sudio brdsku trku "Bor 2007.",kao oficijelni sudija G.A.G.A. Ford racing team-a,i mogu ti reci da je postala jedna od brzih staza u shampionatu...

• U prolazu, 1 post

Malo pre sam bio do Trenda sa Vladom Cvetkom,pa mi je objasnio ko si...Znam te iz vidjenja,ali upoznacemo se nekad i bolje,pa i da popijemo po koju  ;D...

Obavezno =D

mozda i jesam ;D ;D ;D Sta se radi?

Ahhh jesi Damire ahhh ^___~, evo sutra prema Negotinu da vidimo neke motore.

Putevi po Boru su najblaze receno uzasni,put od Banje do Jezera je solidan,a od Jezera do Zagubice,preko Crnog Vrha,je komplet odradjen pre 3 godine,jer je ovo vec druga sezona kako tu prolazi Rallye,i voze se brdske trke.Pretprosle godine u organizaciji Interspeed-a,a prosle je to radio G.A.G.A. Ford racing team-a.Sve krivine su ispravljene,podloga je nova,granicnici novi,prosiren put,milina za voznju.Ja sam ove godine sudio brdsku trku "Bor 2007.",kao oficijelni sudija G.A.G.A. Ford racing team-a,i mogu ti reci da je postala jedna od brzih staza u shampionatu...

Hvala na super objasnjenju. ;D

POzdrav i dobrodosao imenjace!

Povdrav i tebi, i svim ostalim BJBikerima.  :) :) :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja