Nesa-St 243 Napisano Septembar 7, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Yamahu XJ600S diversion, 2003 god, presla 36000 km, registracija do 11.07.2014. Uvezen iz Holandje juna prosle godine. Na 30.000 km zamenjeno: DID Lanac i lancanici, paknovi prednj i zadnji ferodo , promenjene kocione gumice i kociono ulje, zadna guma nova pre desetak dana montirana, prednja dobra. Od opreme: povisen vizir plus fabricki, Givi WingRack nosac za tri kofera, uticnica 12 v, automatski podmazivac lanca. Jedino ima ulubljenje na desnoj grani vidi se sa slike. Cena 2100 eura, moze dogovor, bez zamene. Tel: 065/555-35-10 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 8, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim fin motoric. Ako je skorije uvezen jel ima servisnu knjigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta piše u saobraćajnoj koliko je ccm i koliko kw. Pitam da bih znao da li može da se vozi sa "A2" kategorijom. Hvala . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim fin motoric. Ako je skorije uvezen jel ima servisnu knjigu? Nemam servisnu, ali ja sam motor uzeo sa 27hkm, masina radi odlicno, niti secka niti se gusi, iskerno na 5hkm mi potrosi 250 ml ulja, ali mislim da to nije puno, sutra planiram da zamenim ulje i filter, tako da zaista nema ulaganja. Ostalo sam naveo u prvom postu sta je odradjeno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šta piše u saobraćajnoj koliko je ccm i koliko kw. Pitam da bih znao da li može da se vozi sa "A2" kategorijom. Hvala . Na saobracajnoj pise 599 cc, 45KW Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor dajem i zadnja dva fabricka migavca ukoliko neko ne voli wingrack, diskovi su svi skoro kao novi. Motorom nije padano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 9, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2000 eura podlozna korekciji 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas zamenjeno ulje i filter samo da sedne covek i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko fotki, i sa bocnim koferima akai sistem monokey od po 42 lit, koji dajem gratis uz motor. Mogu da se koriste i kao top-case. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 20, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1900 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Septembar 21, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan ovo je stvarno odlican motor i odlicna cena,sasvim realno,svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 21, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Apenac, hvala na komplimentu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto mi je hitno dajem je za 1800 eura fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Octobar 21, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...