Heartless 17 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kula Motocikl: Colibri T12/Sprint Phantom,Knight Adams 125,T 14 TLS,APN4,APN6 ECO,Automatic a3ms, Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svim clanovima BJB zajednice,ja sam Aleksandar iz Kule imam 27 godina od kojih sam na 2 tocka proveo 20 jes' tako je 20godina. Jos kao malog coveculjka matori me je zarazio motorima i tako je ostalo do dana danas... za mog staza navozao sam se raznih dvotockasa od raznih hrdolina tipa PUCH kaisara do nekih stvarno finih masinica. Ljubitelj sam klasike i fabrickih podesavanja,volim standard i smatram da svaki motor ima svoje prednosti i mane...volim laganu voznju krstarenje i opustanje tokom voznje.Trenutno posedujem nekih 6 motorcica od kojih "zlatom" smatram Tomos Colibri t12 1964...koji sam licno restaurirao 99% na fabricki kakav je bio 1964...svi delovi su njeni nista prepravljano nista budzano i karabudzeno u taj 1% sam stavio filter goriva koji na njoj nije dolazio fabricki i nove TRAYAL gume (tada su bile stare dobre OBILICEVO). Razlog mog dolaska na ovaj forum je razmena iskustava sa clanovima zajednice...zelim da naucim neke stvari koje samo individualna situacija drugih moze da opise...covek se uci dok je ziv a ja planiram jos dugo znaci da imam jos mnogo da naucim...nadam se dobroj saradnji sa clanovima zajednice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...