Jump to content

Moto Zajednica

Dobar dan

Recommended Posts

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Colibri T12/Sprint Phantom,Knight Adams 125,T 14 TLS,APN4,APN6 ECO,Automatic a3ms,

Dobar dan svim clanovima BJB zajednice,ja sam Aleksandar iz Kule

imam 27 godina od kojih sam na 2 tocka proveo 20 :) jes' tako je 20godina.

Jos kao malog coveculjka matori me je zarazio motorima i tako je ostalo do dana danas...

za mog staza navozao sam se raznih dvotockasa od raznih hrdolina tipa PUCH kaisara do nekih stvarno finih masinica.

Ljubitelj sam klasike i fabrickih podesavanja,volim standard i smatram da svaki motor ima svoje prednosti i mane...volim laganu voznju krstarenje i opustanje tokom voznje.Trenutno posedujem nekih 6 motorcica od kojih "zlatom" smatram Tomos Colibri t12 1964...koji sam licno restaurirao 99% na fabricki kakav je bio 1964...svi delovi su njeni nista prepravljano nista budzano i karabudzeno u taj 1% sam stavio filter goriva koji na njoj nije dolazio fabricki i nove TRAYAL gume (tada su bile stare dobre OBILICEVO).

Razlog mog dolaska na ovaj forum je razmena iskustava sa clanovima zajednice...zelim da naucim neke stvari koje samo individualna situacija drugih moze da opise...covek se uci dok je ziv a ja planiram jos dugo znaci da imam jos mnogo da naucim...nadam se dobroj saradnji sa clanovima zajednice :)

post-30649-0-50760700-1378295208_thumb.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja