pedjafzr 44 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam kmx125 1992 godiste,kupio sam nove lagere radilice i nov klip ali ne mogu da nadjem semenike... ukoliko neko zna gde mogu da nadjem bio bi mu previse zahvalan i duzan par piva... Merio sam semeninge sublerom i dimenzije su 25x48x7(moze i ,onda drugi mi trebe 19x37x7 ili 20x37x7. To su neke moje mere koje sam ja izmerio posto nema da pise nigde,ukoliko neko zna tacne mere bio bi jos zahvalniji i jos duzniji... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zoves na primer Viktora PriMoto (065/395-4910), i ne moras nista meris samo kazes koji je model i godiste. Dalje Gile je u Zemunu (063/336-8289) isti princip. Ako nemaju oni reci pa da se podsecam dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze zovem sutra pre podne pa da vide da li imaju... JOs jednom puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca123 1 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan kada se prodje skretanje za lestane iz pravca bubanj potoka ka vinci posle nekih 1km sa leve strane prave sve vrste semeninga po potrebi kupca, ali neznam kako se firma tacno zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao jos,znaci i dalje sam u potrazi,svaka pomoc je dobro dosla. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 40e novi lezajevi i semerinzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6037 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi "OPTIMA" 021/6623111 Ako znas koji su lezajevi isli onda mozda mozes znati i dimenzije semeringa tacno (ako su osovina i otvor isti na mestu lezaja i semeringa)! Ne znam da li sam bio jasan, sorry... Isto tako, ako u neku dimenziju nisi siguran, nemoj meriti semering neko otvor i osovinu gde se ugradjuju... Ovi ljudi bi trebalo da ti pomognu! Firma se nalazi u NS u Cara Dusana 1 ( ugao Futoske i Cara Dusana) Salju i brzom postom ako je potrebno! Ako imaju a bude problema oko placanja, dostave, pusti PP pa cu ti ih ja uzeti i poslati, a mi cemo da se raskusuravamo posle... Pozdrav! EDIT: Proveri na starim semerinzima, trebalo bi da pisu dimenzije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege bajkeri na pomoci,sutra zovem tog lika u N.S. Posto sam lagere vec kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni on.. Tako da i dalje trazim,a ne igra mi ulogu owo sa lagerima posto sam vec uzeo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan naso sam u telefonu jos jedan broj od kojih sam uzimao delove: 069/636-132. Firma je u Sremskoj Mitrovici ne mogu se setim kako se zovu, al znam da nabavljaju delove za kroseve i endura. Za CRku sam od njih uzimao semeringe radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...