pedjafzr 44 Napisano Avgust 31, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako imam LG L7, star par meseci , mislim da je 8,jos u garanciji,uzet u mts ,za kes. U odlicnom stanju od prvi dan u silikonu i jos nije skinuta zastita sa ekrana.. Zaista dobar telefoncic ali sam skupio malo para pa reko da ga menjam.. Menjao bi ga za s3 , iphone 4, 4s.I doplatio bi 100 tinak eura ,zavisi od stanja telefona mozda i vise. O ovom telefonu sve karakteristike mozete naci na net-u. A zainteresovanima saljem slike na pp,ili mail. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imam Iphone 4s,bele boje kao nov bez tacke na sebi.Javi ako te interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio s3 nowi ovaj ce da ostane.. Hvala na ponudama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...